Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Goede service, nette medewerkers

Wat viel u in positieve zin op?

De monteur wist precies wat hij deed, vakbekwaam dus!

Vakbekwaamheid van monteur

vriendelijk, en goede uitleg

goed werk

alles

Niets

Op tijd geweest volgens afspraak, en nauwkeurig aan de slag geweest.

Professioneel

Wim Horstermans

Nvt

Jullie komen de afspaken na

Kennis en vakbekwaam

Silvana Simons

Enige wat me opviel is dat hij de gaskraan dicht had gedraaid, in principe geen probleem maar dat wist ik niet en aangezien ik weinig kennis heb wist ik niet zeker hoe ik het weer aan moest krijgen... Enige wat me opviel is dat hij de gaskraan dicht had gedraaid, in principe geen probleem maar dat wist ik niet en aangezien ik weinig kennis heb wist ik niet zeker hoe ik het weer aan moest krijgen dus misschien de volgende keer melden en laten zien hoe je gaskraan dicht en open maakt.

De monteur die bij mij de onderhoud heeft gedaan heeft alles goed uitgelegd wat hij gedaan heeft (negatieve en positieve kanten). Tevens was het een klantvriendelijk persoon waarmee je een praatje... De monteur die bij mij de onderhoud heeft gedaan heeft alles goed uitgelegd wat hij gedaan heeft (negatieve en positieve kanten). Tevens was het een klantvriendelijk persoon waarmee je een praatje kon maken.

Wat viel u in positieve zin op?

Hij was gemakkelijk in de omgang en gebruikte zijn kennis om mij kennis bij te brengen