Mijn servicebeurt niet willen verzetten omdat er zoveel andere mensen ineens voorgaan omdat het bij hun zo koud is.Dan kan ik mijn planning ineens veranderen en dat is heel lastig gebleken voor mij.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

De jongen die hier gisteren is geweest heeft het prima gedaan alleen de afgelopen paar jaar heb ik niemand gezien.

Wat viel u in positieve zin op?

Deze jongen heeft goed werk gedaan!

Goedemiddag,
Bedankt voor uw reactie!
Wat fijn dat onze monteur goed werk heeft verricht! Onze welgemeende excuses dat de afspraak is verplaatst.

deneke

goed

vriendelijkheid

Bedankt voor uw reactie!

Wat betreft kennis en vakmanschap. Voor mij nu moeilijk te beoordelen . Ketel doet het in ieder geval.😁

Is goed geregeld

Wat viel u in positieve zin op?

Duidelijke afspraak, die na is gekomen. Dat voelt net als vroeger ☺️

Ga zo door

Goede snelle service

Alles duidelijk

Hartelijk dank voor uw reactie!

Zodoende blijft de ketel storing vrij en wordt slijtage snel getackeld.

Vriendelijkheid en kennis

Toekomstvisie gas of ..?

Op tijd, goede uitleg werkzaamheden, vriendelijk

Vriendelijk, werkt netjes.

Ga zo door