Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Automatisch melding wanneer de ketel een beurt nodig heeft. Makkelijk afspraak inplannen en altijd aardige monteurs

Zeer aardige monteur

Blijf zo doorgaan

wel aanbevelen vanwege goede en vriendelijke service

vriendelijke monteur

Rouvroye

Zelf contact opnemen voor plannen van afspraak.

Er dient twee jaarlijks onderhoud aan de ketel te gebeuren.
Er dient twee jaarlijks onderhoud aan de ketel te gebeuren.
Ik heb zelf moeten bellen om een afspraak te maken omdat de twee jaar al 6 maanden verstreken waren. Het lijkt me logisch dat jullie zelf contact opnemen om een afspraak te maken voordat de twee jaar om zijn. Dit is al de tweede keer.

vriendelijke monteur.

Bedankt voor uw feedback.
Vervelend om terug te lezen dat u wederom zelf het initiatief heeft moeten nemen om een afspraak te plannen. Onze welgemeende excuses!
Gelukkig heeft onze...
Bedankt voor uw feedback.
Gelukkig heeft onze vriendelijke monteur u goed kunnen helpen.

Ruud

Kom jullie afspraken nav
Onderhoudscontract na

Jullie komen je afspraken niet na volgens contract

Perfecte monteur.

Goedemorgen.
Goedemorgen.
Bedankt voor uw feedback.
We vinden het erg jammer dat we u het gevoel hebben gegeven dat we de afspraken niet nakomen, onze welgemeende excuses. We willen graag met u in gesprek om dit te bespreken. Zou u zo vriendelijk willen zijn om ons telefonisch te bereiken via 088 027 8920?

Vleugels

wijze maken en nakomen afspraak

duidelijk communiceren

Goede service

Vriendelijkheid en deskundigheid

Verheijen

Ga zo door

Wel aan bevelen goed werk

Hij weet wat hij doet

Hartelijk dank voor uw reactie!

Toekomst advies wanneer apparaat verouderd is ook gezien verbruik en milieu

Tevreden over product en service

Gemak afspraak maken