Afspraken nakomen, 3x afspraak moeten maken om daadwerkelijk een monteur ingepland te krijgen

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Iedereen moet lekker zelf weten waar zij een contract mee aangaan

Nvt

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Wat vervelend dat u zo veel tijd en moeite heeft moeten steken in het plannen van een afspraak. Wij doen ons uiterste best om u zo snel en goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, onze excuses... Wat vervelend dat u zo veel tijd en moeite heeft moeten steken in het plannen van een afspraak. Wij doen ons uiterste best om u zo snel en goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, onze excuses voor het ongemak. Wij zijn echter wel blij te lezen dat de afspraak uiteindelijk is gepland. Wij hopen dat deze goed verlopen is. Mocht u hierover nog in gesprek willen gaan met ons dan staan wij uiteraard voor u klaar via 088-0278920.

René Peeters

Jullie monteurs geven advies over het onderhoud en hoe het uitgevoerd moet worden. Er zijn sinds november vier monteurs geweest met een advies naar Volta intern, helaas niks mee gedaan. Gemiste kans

Op basis van het onderhoud van vandaag wel. Het heeft echter een half jaar geduurd om dit gepland te krijgen helaas.

Wat viel u in positieve zin op?

De vriendelijkheid van de monteurs

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Beste R. Peeters, wat vervelend voor u dat u pas geholpen bent na het bezoek van 4 monteurs. Wij kunnen ons erg goed voorstellen dat hier een bepaalde frustratie als niet een teleurstelling bij komt... Beste R. Peeters, wat vervelend voor u dat u pas geholpen bent na het bezoek van 4 monteurs. Wij kunnen ons erg goed voorstellen dat hier een bepaalde frustratie als niet een teleurstelling bij komt kijken. In het systeem zien wij dat het inmiddels is opgelost en wij willen u hierom ook bedanken voor uw geduld. Mochten er nog vragen zijn of wilt u toch nog in gesprek over de situatie dan bent u uiteraard vrij om ons te contacteren op 088-0278920.

Vriendelijke nette servicemedewerker

Vriendelijke service monteur

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Wat fijn dat u tevreden bent met onze dienstverlening. Wij hopen dat wij u nog langer van dienst kunnen zijn. Dank voor uw review.

Hoefnagels

Nvt

Nette monteur en super geholpen

Nette manier van werjen

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

U geeft ons een 10! Dat is een prachtige score en zijn wij erg blij mee. Wat fijn dat de monteur u goed en netjes geholpen heeft. Klant tevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Dank voor uw... U geeft ons een 10! Dat is een prachtige score en zijn wij erg blij mee. Wat fijn dat de monteur u goed en netjes geholpen heeft. Klant tevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Dank voor uw genomen tijd en moeite!

Junge

Op dit moment geen tips of suggesties.

Vandaag heel tevreden hoe het onďerhoud is uitgevoerd. En er wordt overlegd welke dag en tijd je uitkomt.

Wat viel u in positieve zin op?

De vriendelijkheid van de monteur.

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Wat een geweldige score. Wij zijn erg blij te lezen dat u tevreden bent met de dienstverlening. Wij begrijpen dat niet elke afspraak goed uit komt en proberen hierom aan de voorkant tijdens het... Wat een geweldige score. Wij zijn erg blij te lezen dat u tevreden bent met de dienstverlening. Wij begrijpen dat niet elke afspraak goed uit komt en proberen hierom aan de voorkant tijdens het gesprek zo goed mogelijk met u te kijken wat het beste past. Fijn dat u dit ook zo ervaart en dank aan u dat u dit heeft willen toelichten.

Monteur precies op tijd, goede uitleg, netjes gewerkt.

Monteur precies op tijd

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Dank voor uw review, wat fijn dat de monteur op tijd is en netjes gewerkt heeft. Wij besteden binnen Volta Nxt erg veel tijd aan het opleiden van onze monteurs en streven ernaar de dienstverlening... Dank voor uw review, wat fijn dat de monteur op tijd is en netjes gewerkt heeft. Wij besteden binnen Volta Nxt erg veel tijd aan het opleiden van onze monteurs en streven ernaar de dienstverlening zo goed mogelijk te verrichten. Fijn om te lezen dat u dit ook zo ervaart.

Geen tips

ben tevreden

mijnheer heeft vakkundig gewerkt

???? alles was correct

afspraak op tijd

Wat viel u in positieve zin op?

het ruim op tijd aanwezig , werkte heel netjes was heel vriendelijk

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Wij vinden het erg fijn te lezen dat de monteur op tijd en netjes/beleefd was. Wij waarderen uw mening enorm en hopen u nog langer goed van dienst te kunnen blijven. Dank hiervoor!

Geen is allemaal prima

Netjes beleeft en werken goed

De beleeft heid

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Wat fijn dat u naar tevredenheid bent geholpen, wij hopen u nog langer van dienst te kunnen zijn. Dank voor de genomen tijd en moeite een review achter te laten voor VOLTA NxT!

J. Teeuwen

Monteur legde uit wat hij allemaal uitvoerde en was blij dat ik vragen stelde. Hij wist er overduidelijk erg veel vanaf. Zit ook al lang in het vak.

Wat viel u in positieve zin op?

Hij legde rustig uit wat hij deed

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Wat fijn om te lezen dat de monteur de tijd en moeite genomen heeft om uitleg te geven en uw vragen te beantwoorden. Wij danken u voor uw tijd en moeite om deze review in te vullen!