Bekwaamheid en kennis van zaken kan ik uiteraard niet echt beoordelen. Die heb ik nl. zelf betreffende deze werkzaamheden niet.
Ik ga er vanuit dat Volta bekwame mensen in dienst heeft.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Uitleg over contract was helder en duidelijk. Gemaakte afspraak wordt nagekomen. Vriendelijke onderhoudsmonteur.

Wat viel u in positieve zin op?

Naleving afspraak, vriendelijke monteur, netjes gewerkt.

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Hartelijk dank voor uw positieve review. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de uitleg over het contract, het nakomen van afspraken en de vriendelijkheid van onze onderhoudsmonteur. Het is... Hartelijk dank voor uw positieve review. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de uitleg over het contract, het nakomen van afspraken en de vriendelijkheid van onze onderhoudsmonteur. Het is fijn om te weten dat onze communicatie helder en duidelijk was en dat onze monteurs hun werk netjes en professioneel uitvoeren.
De betrouwbaarheid van de leverancier en de kennis en vakmanschap van onze monteurs zijn voor u belangrijke aspecten geweest in uw keuze voor een service- en onderhoudscontract. We streven ernaar om altijd betrouwbaar en deskundig te zijn, zodat u met een gerust hart op onze diensten kunt vertrouwen.
Het is begrijpelijk dat u de bekwaamheid en kennis van onze monteurs niet volledig kunt beoordelen, maar we stellen uw vertrouwen in ons team zeer op prijs. We zorgen ervoor dat onze monteurs goed opgeleid en bekwaam zijn om u de best mogelijke service te bieden.
We zijn verheugd dat u onze service met een 10/10 beoordeelt. Dit motiveert ons om onze hoge standaard te behouden en waar mogelijk te verbeteren. Nogmaals bedankt voor uw feedback en vertrouwen in VoltaNXT.

Ga zo door…

Goede service en komen afspraken na

Alles ok!

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor uw feedback. We zijn blij te horen dat u onze service en het nakomen van afspraken waardeert. Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk.
We zouden een service en onderhoudscontract...
We zouden een service en onderhoudscontract van Volta Limburg aanbevelen vanwege de goede service en het nakomen van afspraken. Onze monteurs leveren professioneel werk en zorgen ervoor dat uw ketel goed onderhouden wordt. Daarnaast streven we ernaar om altijd op tijd te zijn en onze beloften na te komen.
De betrouwbaarheid van de leverancier, de prijs/kwaliteit verhouding en het persoonlijke advies waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier. Het is essentieel dat u kunt vertrouwen op de service en ondersteuning die wij bieden. We bieden een goede balans tussen kosten en de kwaliteit van onze diensten, en onze medewerkers geven graag advies op maat, afgestemd op uw specifieke situatie en behoeften.
We zijn blij dat alles naar tevredenheid is verlopen en dat u onze service waardeert. Een score van 6/10 geeft ons inzicht in waar we kunnen verbeteren. We streven ernaar om uw ervaring in de toekomst nog beter te maken.
Nogmaals bedankt voor uw feedback. We hopen u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.

Gazodoor

wel

netjes

Informatie over de levensduur

Klantvriendelijk en deskundig

Toegankelijkheid

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. We zijn blij te horen dat u onze service en onderhoudscontracten als klantvriendelijk en deskundig ervaart. Dit is precies waar we naar streven in onze... Hartelijk dank voor uw positieve feedback. We zijn blij te horen dat u onze service en onderhoudscontracten als klantvriendelijk en deskundig ervaart. Dit is precies waar we naar streven in onze dienstverlening.
De betrouwbaarheid van de leverancier en de kennis en vakmanschap van onze medewerkers waren voor u doorslaggevend in uw keuze. We zijn blij dat deze aspecten hebben bijgedragen aan uw tevredenheid.
Wat u in positieve zin opviel, was de toegankelijkheid van onze service en de informatie die u heeft ontvangen over de levensduur van uw apparatuur. Het is fijn om te weten dat u deze aspecten waardeert.
Uw beoordeling van 9/10 motiveert ons om onze hoge standaard te behouden en waar mogelijk te verbeteren. Nogmaals bedankt voor uw feedback en vertrouwen in Voltanxt.

Gerrie

Niks

Goede service

Ervaring

None right now - all good

Very professional and great advice

professionalism, friendliness and knowledge

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Thank you for your positive feedback. We are pleased to hear that you find our service and maintenance contracts very professional and that you received great advice. This is exactly what we strive... Thank you for your positive feedback. We are pleased to hear that you find our service and maintenance contracts very professional and that you received great advice. This is exactly what we strive for in our service.
The aspects that were decisive for you in choosing a provider for a service and maintenance contract are personal advice, the experience of family and friends, knowledge and expertise, and the price/quality ratio. We are glad that these factors contributed to your choice for Volta Limburg.
What stood out to you positively was the professionalism, friendliness, and knowledge of our staff. It is good to know that you are satisfied with our service and that everything went according to your expectations.
Your rating of 10/10 motivates us to maintain our high standards and improve where possible. Thank you again for your feedback and trust in VoltaNXT.
Kind regards,

Schings

Onderhoudsmonteur was prima op de afgesproken tijd. Hij was vriendelijk en correct in zijn gedrag en had alles netjes a htergelaten.

Zie bovenstaande opmerking

Altijd goed geholpen met service, onderhoud en reparaties.

Vriendelijke meneer

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. We zijn blij te horen dat u altijd goed geholpen bent met onze service, onderhoud en reparaties. Dit is precies waar we naar streven in onze... Hartelijk dank voor uw positieve feedback. We zijn blij te horen dat u altijd goed geholpen bent met onze service, onderhoud en reparaties. Dit is precies waar we naar streven in onze dienstverlening.
De ervaring van familie en vrienden was voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service- en onderhoudscontract. Het is fijn om te weten dat positieve ervaringen binnen uw netwerk hebben bijgedragen aan uw keuze voor Volta Limburg.
Wat u in positieve zin opviel, was de vriendelijkheid van onze medewerker. We streven ernaar om altijd vriendelijk en behulpzaam te zijn, en we zijn blij dat dit ook zo bij u is overgekomen.
Uw beoordeling van 10/10 motiveert ons om onze hoge standaard te behouden en waar mogelijk te verbeteren. Nogmaals bedankt voor uw feedback en vertrouwen in VoltaNXT.

Gilbert

Nvt

kost weinig moeite en het is goed geregeld

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijke medewerker, kennis en vakmanschap

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met ons service- en onderhoudscontract. Het is fijn om te weten dat het weinig moeite kost en goed geregeld... Hartelijk dank voor uw positieve feedback. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met ons service- en onderhoudscontract. Het is fijn om te weten dat het weinig moeite kost en goed geregeld is.
De prijs/kwaliteit verhouding, betrouwbaarheid van de leverancier en het persoonlijke advies waren voor u doorslaggevend in uw keuze. We streven ernaar om een goede balans te bieden tussen kosten en kwaliteit, en om betrouwbaar en persoonlijk advies te geven aan onze klanten.
Wat u in positieve zin opviel, was de vriendelijkheid van onze medewerker en hun kennis en vakmanschap. Dit is precies waar we naar streven in onze dienstverlening, en we zijn blij dat dit ook zo bij u is overgekomen.

Betrouwbaar en goede service

Dat ik tevreden ben