Suzanne

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

prima service

vriendelijke monteur

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Hartelijk dank voor uw reactie!

Vriendelijk geholpen, snel geholpen.

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur was heel vrolijk en vriendelijk.

Stultiens

Bij de afspraak maken " wijzigen "ergens anders plaatsen

alles zeer correct

Wat viel u in positieve zin op?

netjes werken van de monteur

Gerard

Betrouwbaar en goede kwaliteit/prijs verhouding

Stiptheid, beleefdheid.

Meisters

Ga zo door...👍

Vakmanschap duidelijke uitleg en netjes ons te woord staan...

Wat viel u in positieve zin op?

Duidelijke uitleg ivm verouderde badgeiser

Al jaren klant

Zie toelichting bovenaan

Het professionele attitude personeel laat helaas te wensen over. Tijdens de werkzaamheden aan mijn cv ketel wordt door uw medewerker een telefoongesprek van min. 10 minuten gevoerd met een andere... Het professionele attitude personeel laat helaas te wensen over. Tijdens de werkzaamheden aan mijn cv ketel wordt door uw medewerker een telefoongesprek van min. 10 minuten gevoerd met een andere collega waarin in mijn bijzijn hun wederzijdse ongenoegen en frustraties over de interne planning / Volta wordt besproken. Uw monteur heb ik hierop aangesproken toen hij een arbeidsstap vergeten was. Kenbaar gemaakt dat dit gedrag door mij als zeer ongepast en onprofessioneel is ervaren. Ik betaal als klant maandelijks aan uw bedrijf en wens derhalve serieus te worden genomen alsook erop kunnen vertrouwen dat mijn eigendom en veiligheid bij Volta in goede handen is.

Was op tijd

Goedendag,
Bedankt voor het melden.
We willen graag met u in gesprek om samen tot een oplossing te komen.
Wij vinden klantvriendelijkheid erg belangrijk en we waarderen u als...
Goedendag,
Bedankt voor het melden.
We willen graag met u in gesprek om samen tot een oplossing te komen.
Wij vinden klantvriendelijkheid erg belangrijk en we waarderen u als klant.
Zou u zo vriendelijk willen zijn om ons telefonisch te bereiken via 088 027 8920?
We hopen hiermee uw vertrouwen te herstellen.

Servicemonteurs beter inplannen.
Nu 2 monteurs voor 2 klanten naast elkaar wonende. Kan efficienter.

Betrouwbare firma

Vakkennis

Hartelijk bedankt voor uw reactie!

wel aanbevelen. afspraak is afspraak, wordt genoeg gecommuniceerd als afspraak eenmaal gemaakt is en hoe jij als klant afspraak kan veranderen. Monteur vriendelijk, kundig en geeft uitleg wat er... wel aanbevelen. afspraak is afspraak, wordt genoeg gecommuniceerd als afspraak eenmaal gemaakt is en hoe jij als klant afspraak kan veranderen. Monteur vriendelijk, kundig en geeft uitleg wat er gedaan is en wat nog gedaan moet worden.

Wat viel u in positieve zin op?

rustige manier van werken, het geen gevoel geven van kom even iets doen en vertrek weer.

Dirckx

Duidelijke uitleg vriendelijk vakkundig