G.Maes-Erkens

Mooi zo doorgaan

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Goede service en vakkundig!

Wat viel u in positieve zin op?

Altijd tevreden over het werk en werknemers .

Proffesionele monteur

Goede monteur

Hartelijk bedankt voor uw reactie!

Ruim 1 jaar geleden gebeld met Volta, om te zeggen dat onze nieuwe ketel niet echt warm bleef, ik kreeg toen van de Mevr. Van volta te horen dat ik deze vraag volgend jaar moest vragen aan de... Ruim 1 jaar geleden gebeld met Volta, om te zeggen dat onze nieuwe ketel niet echt warm bleef, ik kreeg toen van de Mevr. Van volta te horen dat ik deze vraag volgend jaar moest vragen aan de monteur die de ketel kwam nakijken, en Mark heeft het goed opgelost, jammer dat ik hier ruim 1 jaar heb op moeten wachten, anders was het cijfer hoger geweest.

Monteur was vriendeo

Geen verrassingen

Wat viel u in positieve zin op?

De monteur had de ketel op Eco-stand gezet, vooral met deze gasprijzen ideaal!

Fam. Langerak

Nee, alles oké!

Komen echt op de afgesproken tijd, en doen het onderhoud goed!

Wat viel u in positieve zin op?

Erg vriendelijk man, die ook nog uitleg geeft over wat hij gedaan heeft. Heeft ook nog geholpen met het instellen van de thermostaat.

snelle, correcte service

vriendelijke service

Onderhoudsbeurt heeft langer dan 2 jaar geduurd

prima onderhouds uitvoering

Nvt

Zeer vriendelijke monteur met meer dan voldoende kennis. Afspraak inplannen ging zeer vlot en ook daar een zeer vriendelijke dame gesproken

Vriendelijke en bekwame monteur

Dennis van Kleef

NVT

Correcte service en onderhoud. Duidelijk traject van afspraak tot uitvoering van de werkzaamheden. Vriendelijke en deskundige medewerkers.

Wat viel u in positieve zin op?

Herkenbaarheid en professionaliteit van de servicemonteur.

Hartelijk bedankt voor uw reactie!

Ga zo door op deze manier

Ik heb er bij gestaan toen het onderhoud werd uitgevoerd. Volgens mij prima gedaan en vragen duidelijk beantwoord

Kundigheid monteur