Nu is het inplannen van een onderhoudsmonteur in een tijdvak van 4 uur. Dat is erg lang. Wellicht wanneer de planning bekend is een specifieker tijdvak doorgeven aan de klant.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Het contract zat bij de huurketel die in het huis zat toen ik het kocht. dus alles over moeten nemen.

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijke monteur die duidelijk was in wat hij had gedaan.

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Dank voor uw bericht, wij nemen uw feedback mee in het verbeteren van onze dienstverlening.

Peter

Beveel normaal niet aan, maar ben erg tevreden over de dienstverlening van Volta.

Wat viel u in positieve zin op?

netjes gewerkt met duidelijke uitleg

R. de Bije

Maak duidelijke afspraken !!

afspraak door Volta verzet naar dag erna 8.30 uur. op die dag om 9.00 uur was er nog niemand, terwijl mijn vader zat te wachten. hiervoor gebeld en toen werd mij gezegd dat afspraak stond tussen... afspraak door Volta verzet naar dag erna 8.30 uur. op die dag om 9.00 uur was er nog niemand, terwijl mijn vader zat te wachten. hiervoor gebeld en toen werd mij gezegd dat afspraak stond tussen 8.30 en 10.30! dit is niet acceptabel !!

Wat viel u in positieve zin op?

monteurs zijn vakbekwaam en raffelen het onderhoud niet af

Dank voor uw bericht,
Jammer om te horen dat de communicatie rondom de afspraak niet goed was.
Wij werken inderdaad met tijdsblokken en hier kan miscommunicatie in zijn geweest.
Uw...
Dank voor uw bericht,
Jammer om te horen dat de communicatie rondom de afspraak niet goed was.
Uw feedback nemen wij mee in het verbeteren van onze dienstverlening.

Tevreden

Zeer prettige monteur

Hartelijk dank voor uw reactie!

Tot nog toe zeer tevreden.

De vriendelijkheid

Ga zo door!

Alles gaat hartstikke goed!

Wat viel u in positieve zin op?

Hele vriendelijke monteur die ook erg netjes heeft gewerkt.

Bemelmans

Helpt u ons snel van het gas af !

Je hoeft zelf nergens aan te denken.

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur dacht meteen mee bij een vraag. Zo te merken vond hij de vragen ook niet dom of overbodig.

Betere communicatie

Goede werk kennis