Vriendelijker zijn..Sommige mannen zijn normaal..vriendelijk..en sommige heel erg bot en onvriendelijk

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Wel omdat ze weten wst te doen

Wat gedaan moest.

Dank voor uw feedback,
Wij nemen dit mee in het verbeteren van onze dienstverlening.

waltmans

Geen tips

Gewoon normaal

niks bijzonders

Eventueel uitleg

Prima geregelf

Geen uitleg gehad
Ga er vanuit dat het goed is

Geen verdere tips.

Mooi op tijd, volgens afspraak, netjes en kundig gewerkt.

Wat viel u in positieve zin op?

Medewerker leegde de emmer, die hij gebruikt had, en bracht zelfs het dienblad met koffiekopje/melk/suiker mee naar beneden.

Ben tevreden

De informatie

Tevreden

Vriendelijk en heel bekwaam

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Hartelijk bedankt voor uw reactie!

Smitsmans

Wellicht actief contact opnemen met klanten om de periodieke contract onderhoudsbeurt in te plannen zodat de klanten hiervoor zelf niet vergeten Volta te contacteren. Ik kan me voorstellen dat dit... Wellicht actief contact opnemen met klanten om de periodieke contract onderhoudsbeurt in te plannen zodat de klanten hiervoor zelf niet vergeten Volta te contacteren. Ik kan me voorstellen dat dit gebeurt als er 2 jaar tussen zit.

Bekwaam en vriendelijk personeel.

Wat viel u in positieve zin op?

De vriendelijkheid en bekwaamheid van de monteur.

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Hartelijk bedankt voor uw reactie!