Bos

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Zeer vriendelijke monteur!

Peter de Bruin

Geen……..zo doorgaan aub

Vlotte afhandeling

Wat viel u in positieve zin op?

De monteur gaf heldere antwoorden

F den Teuling

(Bewerkt)

Ga zo door

kundig , vriendelijk .

Netjes kundig vriendelijk

Dank voor uw reactie.
Ons is niet geheel duidelijk wat precies voor verbetering vatbaar is.
Dank voor uw reactie.
Ons is niet geheel duidelijk wat precies voor verbetering vatbaar is.
Mocht u uw beoordeling willen toelichten of mocht u klachten hebben, dan kunt u dit altijd melden via onze site.
Nogmaals dank!

Afspraken nakomen die in het verleden zijn gemaakt

De afspraak is dat jullie ieder jaar komen, maar dat gebeurt niet

Wat viel u in positieve zin op?

Deze meneer was heel duidelijk en prettig in contact. Vorige keer hadden we 2 monteurs, die op vrijdagmiddag er zo mee klaar waren en weekend wilden gaan vieren

Goedendag,
Bedankt voor uw reactie.
Goedendag,
Bedankt voor uw reactie.
We vinden het erg jammer om terug te lezen dat we u zo'n gevoel hebben gegeven. We vinden het erg belangrijk dat afspraken nakomen. We willen graag met u in gesprek om te spreken over de mogelijkheden, We vinden onze klanten erg belangrijk. Zou u zo vriendelijk willen zijn om ons telefonisch te bereiken via 088 027 8888? We helpen u graag verder!

SMH Janssen.

Ga zo door.

Klantvriendelijk.

Klantvriedelijk.

barkhuysen

in al die jaren dat ik met Volta dit onderhoudscontract heb ben ik zeer tevreden over de wijze waarop Voltaas medewerkers hun kennis deskundigheid en sympathieke communicatie met mij hebben... in al die jaren dat ik met Volta dit onderhoudscontract heb ben ik zeer tevreden over de wijze waarop Voltaas medewerkers hun kennis deskundigheid en sympathieke communicatie met mij hebben gedeeld.

is al gezegd

limbourg

Komen afspraken na, vakkundigheid

alles

Lamers H

Zo blijven doorgaan in deze rare tijd

zijn stipt en secuur

Wat viel u in positieve zin op?

correcte manier van werken en uitleg geven op vragen onzerzijds

Piet Hein Pelser

Onbegrijpelijk dat de monteur géén directe verbinding heeft met collega’s om een afspraak te maken met een adviseur,
en in de “Wacht” wordt geplaatst !!

Kundig en vriendelijk

Meedenkend vermogen