Vincent

Nu geen

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Top monteurs, mensen die hun vak verstaan

Prettige communicatie

Nvt

Goede voorwaarden en onderhoudsafspraken.

Wat viel u in positieve zin op?

De snelheid van de werkzaamheden en de kennis/kunde.

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Goedemiddag, Bedankt voor uw reactie en de beoordeling.
Wat fijn om te horen dat de werkzaamheden snel- en vakkundig zijn uitgevoerd.

Kroon

Werken volgen de normen en luisteren naar de klant

Hij luistert niet, de afvoer van de ketel door het dak heen moet officieel met beugels worden vastgezet volgens de normen. Hij vond het niet nodig. Straks hebben wij last van CO in huis.

Niets

Goedemiddag,
Goedemiddag,
Bedankt voor uw bericht. We vinden het erg jammer dat u zich niet gehoord voelt bij onze monteur. dit vinden we een kwalijke zaak. Zou u zo vriendelijk willen zijn om ons telefonisch te bereiken via 088 027 8888? dan kunnen we de casus bespreekbaar maken.

Hhabets

Nvt

Vakmanschap!

Toelichting

Bedankt voor uw reactie!
We helpen u graag verder.

Misschien wat duidelijker informeren over de regels van de regering wat betreft oude ketels en vervangen van ketels.
Gelukkig heb ik erheen gevraagd en jullie monteur heeft dit duidelijk...
Gelukkig heb ik erheen gevraagd en jullie monteur heeft dit duidelijk uitgelegd.

Ik ben er tevreden over.
Ook een fijne ketel.

Wat viel u in positieve zin op?

Heel duidelijke uitleg over het onderhoud en de ketel.
Alsook de functies en instellingen 👍

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Heel goed om te lezen dat de monteur u van de juiste informatie voorzien heeft, u bent uiteraard ook altijd vrij om ons te bellen voor eventuele informatie. Dank voor de genomen tijd en moeite, wij... Heel goed om te lezen dat de monteur u van de juiste informatie voorzien heeft, u bent uiteraard ook altijd vrij om ons te bellen voor eventuele informatie. Dank voor de genomen tijd en moeite, wij vinden het erg fijn te lezen dat u zo tevreden bent.

Mertens

Geen bijzonderheden.

Vriendelijke behandeling, goede service.

Wat viel u in positieve zin op?

Snelle behandeling, vriendelijke medewerkers.

P. Persoon

De onderhoudstermijnen mogen iets dichter bij elkaar liggen.

redelijk betaalbaar onderhoudscontract en regelmatig noodzakelijk onderhoud wordt gedaan.

nette werkwijze

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Dank voor de genomen tijd en moeite, wij vinden het erg fijn te lezen dat u zo tevreden bent. Het onderhoud vindt 1x per 12maanden of 1x p 24 maanden plaats, hierbij hebben wij in verband met drukte... Dank voor de genomen tijd en moeite, wij vinden het erg fijn te lezen dat u zo tevreden bent. Het onderhoud vindt 1x per 12maanden of 1x p 24 maanden plaats, hierbij hebben wij in verband met drukte etc. ook nog een speling van 3 maanden voor of 3 maanden na deze periode. Een ketel die goed onderhouden wordt heeft in feite niet meer onderhoud nodig dan gepland wordt. Tussentijds een storing komen wij uiteraard ook gewoon voor!

Bovens

Ga zo door

Snel, betrouwbaar en vriendelijk

Werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Dank voor de genomen tijd en moeite, wij vinden het erg fijn te lezen dat u zo tevreden bent. Wij hopen u nog vele jaren van dienst te mogen blijven.

Prima geregeld

Wat viel u in positieve zin op?

Aardige monteur naam de tijd om uitleg te geven.

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Dank voor uw review. wat fijn dat u tevreden bent met onze dienstverlening.

Marell

Netjes en vriendelijk mijn vragen beantwoord.

Wat viel u in positieve zin op?

Fijne uitleg over mijn vragen