Ga zo door...

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Ik heb geen keuze, ik ben slechts huurder en kan 't slechts vergelijken met de firma Ploem die voorheen kwam. Mijn indruk was zeer positief vandaag, goede uitleg, kwamen binnen afgesproken tijd,... Ik heb geen keuze, ik ben slechts huurder en kan 't slechts vergelijken met de firma Ploem die voorheen kwam. Mijn indruk was zeer positief vandaag, goede uitleg, kwamen binnen afgesproken tijd, vriendelijk en geen rommel (netjes gewerkt).

Zie toelichting hierboven.

Hartelijk dank voor uw reactie!

Zodra het gas probleem te groot wordt willen wij graag op de hoogte komen van technische mogelijkheden

De monteur gaf goed antwoord op onze vragen

Watertemp verlagen naar 55°

Blijf service gericht

Vriendelijke en deskundige medewerker, kwam keurig op tijd. Goede adviezen ontvangen.

zie uitleg hierboven

Ik ben erg tevreden

vriendelijkheid van de medewerker

Hartelijk dank voor uw reactie!

Zou het op dit moment echt niet weten

vriendelijk en bekwaam

geduld en bekwaamheid

Hartelijk dank voor uw reactie!

tevreden over de afspraak nakomen en de dienstverlening

Wat viel u in positieve zin op?

de prettige wijze van afspreken

Schoemans

Contact met ons op te nemen

Daar kan Volta Limburg ons over bellen

Niets

Goedendag,
Goedendag,
We vinden het erg jammer om terug te lezen dat wij niet aan uw verwachtingen hebben voldaan, onze welgemeende excuses. We gaan graag met u in gesprek over het verbeteren van onze dienstverlening.

Nvt

Proffesionele medewerker die ook correct is in gedrag. Dit was in het verleden wel anders.

Wat viel u in positieve zin op?

Meneer was zeer correct, snel en vakkundig.

NVT

Wij zijn in het verleden al klant geweest bij Volta Limburg en toen we verhuisd zijn hadden de vorige mensen Pasmans, wij vonden de service van Pasmans niet goed en zijn toen weer bij jullie terug... Wij zijn in het verleden al klant geweest bij Volta Limburg en toen we verhuisd zijn hadden de vorige mensen Pasmans, wij vonden de service van Pasmans niet goed en zijn toen weer bij jullie terug gekomen.

Wat viel u in positieve zin op?

Dat het vakbekwaam mensen werken

Hartelijk dank voor uw reactie!

alles volgens afspraak netjes afgehandeld

vakmanschap