Is prima ok

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Prima9 service

Netheid en informatie

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Dank voor uw review, een hele mooie score.

Houkes

Prima gedaan en afspraak helder

Duidelijkheid

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Dank voor de genomen tijd en moeite, wij vinden het erg fijn te lezen dat u zo tevreden bent.

Kos A-C

Komt afspraak na en snelle service !!

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Ze komen op afspraak het onderhoud doen

De uitleg

Ga zo door

Altijd snel en vakkundig geholpen door vriendelijke monteurs

Altijd vriendelijk en vakkundig

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Prima service, altijd netjes op tijd bij afspraken, prima onderhoudsmonteurs

Wat viel u in positieve zin op?

De medewerking om tot een afspraak te komen in lijn met mijn eigen werkzaamheden

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

De telefoniste heeft tot 2x toe een afspraak ingepland en niet in de agenda van de monteur gezet waardoor ik 2 ochtenden voor niks ben thuisgebleven

Onderhoud gebeurde snel en professioneel

Wat viel u in positieve zin op?

De monteurs waren erg aardig

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Wat vervelend dat het tot 2x toe niet goed gegaan is, we zijn blij dat het uiteindelijk opgelost is en u naar tevredenheid bent geholpen. Dank voor uw review.

M.bongers

Niets alles is goed

Vriendelijk,en super

Alled perfect

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Zo doorgaan en hopelijk meer medewerkers opleiden

Volta is betrouwbaar en heeft een goed prijs kwaliteit verhouding

Vriendelijke monteur

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor uw feedback.
Wat fijn om te lezen dat bij het onderhoudsbezoek een vriendelijke monteur aanwezig was. Klantvriendelijkheid is een van onze kernwaarde binnen Volta NXT.
Mocht u...
Bedankt voor uw feedback.
Mocht u in de toekomst vragen hebben, dan kan u ons telefonisch bereiken via 088 027 8920.

100% tevreden.

Onderhoud hoort bij de huurovereenlomst

vriendelijke behulpzame monteur

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor de positieve beoordeling na onze uitgevoerde werkzaamheden. Wij streven ernaar om deze vriendelijkheid en behulpzaamheid in de toekomst te continueren.