Noemi

Niks

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Heel vriendelijk

Netjes op tijd

A. Stevens

Volgende keer mij benaderen voor onderhoudsbeurt nu heb ik zelf gebeld omdat ik maar niks hoorde van Volta Limburg. Ben dus zelf achter deze afspraak achterna gegaan. Na 2 jaar contact met mij... Volgende keer mij benaderen voor onderhoudsbeurt nu heb ik zelf gebeld omdat ik maar niks hoorde van Volta Limburg. Ben dus zelf achter deze afspraak achterna gegaan. Na 2 jaar contact met mij opnemen niet andersom. Ik vond het zelf te lang duren en had zoiets er moet toch eens onderhoud aan gebeuren toen kreeg ik te horen dat ik aan de beurt was en dat ze mij bijna hadden benaderd dus gelijk afspraak gemaakt. Verder was de afvoer niet helemaal in orde en druppelsgewijs lekkage de monteur heeft dit fijn voor mij opgelost met een verleng stukje en ty rip. Zodat mijn vloerbedekking niet nog meer verergert door druppelen van de cv ketel.

Ben zeer tevreden

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijke monteur die de service beurt kwam doen. Heeft me de cv zuiniger afgesteld omdat deze nog op fabriek instelling stond. Dat scheelt in de portemonnee. Dus blij. Er staan maar 4... Vriendelijke monteur die de service beurt kwam doen. Heeft me de cv zuiniger afgesteld omdat deze nog op fabriek instelling stond. Dat scheelt in de portemonnee. Dus blij. Er staan maar 4 verwarmingen aangesloten op de cv de rest in huis is elektrisch met stroom.

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Hartelijk bedankt voor uw reactie! Excuses voor het ongemak.

Geen persoonlijke uitleg gekregen

Vriendelijk. Adequaat.

Snel en nauwkeurig

Verheijen

Geen aanmerkingen

Fijne service op afgesproken tijdstip

Snel handelen

Werrij

Geen tips

Het werk wordt goed uitgevoerd en eventuele reparaties worden naar tevredenheid opgeleverd.

alles

Frank Schijns

Goede service en vriendelijke medewerkers

vriendelijk

Leon

Visie over toekomstige ontwikkelingen

Altijd tevreden over de service

Wat viel u in positieve zin op?

Gratis advies van de monteur

Eijk.

Goede service