Henssen

Tijdig om de 2 jaar onderhouden. Ben begonnen in Januari en nu na enkele jaren zitten we al nu in Mei.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

NIET omdat, om de 2 jaar, het onderhoud steeds ruim een maand later gebeurd. Maar wel voor de deugelijke werkzaamheden van de monteur.

Wat viel u in positieve zin op?

De vakbekwaamheid van de monteur

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Dank voor uw review, wij begrijpen uw feedback. Het is echter zo dat wij om de 2 jaar komen met een speling van +/- 3 maanden voor of na de reguliere maand. Dit omdat het plannen af en toe een... Dank voor uw review, wij begrijpen uw feedback. Het is echter zo dat wij om de 2 jaar komen met een speling van +/- 3 maanden voor of na de reguliere maand. Dit omdat het plannen af en toe een uitdaging is in verband met drukte en het stook seizoen. Wij proberen uiteraard en doen ons best om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij hopen op uw begrip en excuseren ons voor het ongemak!

Evt. Bellen na klant om zolaat staan we voor de deur .
Bv over 10 minuten.

Nette accurate service.

Bekwaamheid

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Dank voor de genomen tijd en moeite. Wij zijn erg blij dat u tevreden bent met de geboden service. Wij doen ons best het systeem zo in te regelen om u tijdig te attenderen op de afspraak en hopen... Dank voor de genomen tijd en moeite. Wij zijn erg blij dat u tevreden bent met de geboden service. Wij doen ons best het systeem zo in te regelen om u tijdig te attenderen op de afspraak en hopen naar een werkwijze te gaan waarin wij u op de hoogte kunnen brengen van de aankomst. Wij hopen voor nu nog op uw begrip!

Eigenlijk geen. Hoogstens de vieze schoenen even uitdoen bij binnenkomst.

Om de HR-ketel jaarlijks te laten checken en zo niet voor verrassingen kom te staan.

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijk en bekwame medewerkers.

Goede service; snelle reactie

Wat viel u in positieve zin op?

Nette, correcte monteur met goede adviezen

Jacobs

---

Geen omkijken naar wanneer moest de ketel ook alweer gecontroleerd worden en waar nodig tussendoor kun je bellen en word je geholpen.

Wat viel u in positieve zin op?

Na de controle werd aangegeven wat er gedaan is en wanneer de volgende controle weer was.

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

De hoogste score, wat een mooie review. Dank hiervoor, wij waarderen het enorm!

Niet iets dat mij nu invalt.

Fijne monteurs, goed uitleg.

Wat viel u in positieve zin op?

30 min. voor aankomst bellen zodat ik niet 4 uur aan huis gekluisterd zit. En de uitleg bij vragen is positief.

willemien

Succes

keurig verzorgd

Wat viel u in positieve zin op?

de monteur heeft alles twee keer nagekeken .

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Wat fijn dat u zo tevreden bent en dit laat blijken aan de hand van uw score. Dank hiervoor!

Nope

Duidelijk in communicatie

Vriendelijk, professioneel en snel

Opgenoorth

Goede monteur

Vriendelijkeheid

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Wauw, wat een mooie hoge score. Wij waarderen uw review enorm en danken u voor de genomen tijd en moeite.

Alles is prima

Vriendelijke en deskundige monteur

Wat viel u in positieve zin op?

Het onderhoud was snel gedaan