Nvt

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Goede service

Bereidheid tot uitleg

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor uw feedback en de beoordeling m.b.t. onze werkzaamheden.
Wat fijn dat de monteur de tijd heeft genomen om het e.e.a. te kunnen uitleggen, als onze monteurs zijn vakmensen!

Somers / Lemmens

Snelle service op aangekondigd tijdstip.

Wat viel u in positieve zin op?

Aardige meneer die alle tijd nam om vragen te beantwoorden.

Bedankt voor uw bericht!
We vinden het erg fijn dat wij snelle service hebben kunnen verlenen.

Als ze niet op het afgesproken tijdstip dat ze dan even een mail of app sturen zodat je niet uren voor niks zit te wachten

gewoon heel goede service

netjes en schoonngewerkt

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Dank voor uw feedback. Fijn dat u tevreden bent met de service. Wij hopen in de toekomst de afspraken beter te stroomlijnen een een communicatie middel te ontwikkelen waarbij we de klant op de... Dank voor uw feedback. Fijn dat u tevreden bent met de service. Wij hopen in de toekomst de afspraken beter te stroomlijnen een een communicatie middel te ontwikkelen waarbij we de klant op de hoogte houden van de aankomst tijd/voortgang.

Erwin

Normaal zou Volta mij berichten voor een afspraak voor de service/ondh. beurt, maar ik heb de afapraak zelf moeten maken. Verder dan dat tevreden.

Tevreden,afspraak en zeer vriendelijke monteur!

Wat viel u in positieve zin op?

Zeer vriendelijke monteur, vakkundig in zijn werk.

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Dank voor uw review. Wij werken met een werklijst, hierin komen adressen die op moeten voor een onderhoudsbeurt in voor. Helaas kan dit door drukte tot wel 3 maanden afwijken van de voorgaande... Dank voor uw review. Wij werken met een werklijst, hierin komen adressen die op moeten voor een onderhoudsbeurt in voor. Helaas kan dit door drukte tot wel 3 maanden afwijken van de voorgaande afspraak. Wij doen er alles aan om dit zo goed mogelijk te stroomlijnen en u op tijd te contacteren. Helaas laat soms de drukte dit niet toe. U heeft altijd de mogelijkheid om zelf te bellen om meteen de afspraak in te plannen. Wij danken u dan ook hiervoor en zijn blij u alsnog geholpen te kunnen hebben.

Lossie

Geen tips

Houden zich strikt aan hun afspraak.

Vriendelijkheid van monteur

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Dank voor uw review. Wij zijn erg blij dat u tevreden bent met de genomen tijd en moeite.

1. Zelf afspraak inplannen wanneer een cv-ketel toe is aan een onderhoudsbeurt; zeker wanneer dit vooraf per e-mail is aangekondigd.
1a. Deze afspraak kwam tot stand omdat ik zelf hiertoe het...
1a. Deze afspraak kwam tot stand omdat ik zelf hiertoe het initiatief nam.
2. De mogelijkheid dat klanten bijv. zelf een nieuwe cv-ketel kunnen aanschaffen welke goedkoper is dan het merk en model dat Volta Limburg aanbeveelt.

Omdat ik tevreden ben met de verrichtte werkzaamheden.
Omdat ik tevreden ben met de verrichtte werkzaamheden.
Dit, louter op basis van het vertrouwen in jullie monteur c.q. kennis en kunde i.c.m., naar eigen zeggen, van zijn jarenlange werkervaring in het vak.

Vriendelijke bejegening.
Eveneens de bereidheid tot uitleg betreffende de onderhoudsbeurt en eventuele toekomstige investering.

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Dank voor uw review. Wij zijn erg blij met uw feedback en punten die u aandraagt. Wij doen er alles aan om de dienstverlening te verbeteren en zullen dit zeker in overweging nemen en intern... Dank voor uw review. Wij zijn erg blij met uw feedback en punten die u aandraagt. Wij doen er alles aan om de dienstverlening te verbeteren en zullen dit zeker in overweging nemen en intern bespreken. Dank voor de genomen tijd en moeite!

Jongen

Niks

geen omkijken naar onderhoud om de 2 jaar

Wat viel u in positieve zin op?

uitleg door monteur voor eco stand te gebruiken op ketel

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Dank voor uw review, wat fijn dat u zich ontzorgt voelt met betrekking tot het 2 jaarlijkse onderhoud.

Goede service vriendelijke en kundige monteur

Zeer aardige monteur

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Dank voor uw review, wat fijn dat u tevreden bent met de service en de monteur!

Piet Hanraets

Correcte service

De afspraak

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Dank voor uw review, wij zijn erg blij met de genomen tijd en moeite!

Ben tevreden

Goed werk geleverd en netjes opgeruimd

Vrolijk persoon

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Wat fijn dat u tevreden bent. Dank voor de genomen tijd en moeite om een review te plaatsen.