Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Goede service

Wat viel u in positieve zin op?

Aardige monteur, alles netjes achtergelaten en mooi op tijd en goede uitleg en tips voor toekomstige aanschaf ketel

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Dank voor de genomen tijd en moeite en wij zijn erg blij te lezen dat u zo tevreden bent!

Iwona

Bekwaam personeel

Perfecte service

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Een 10! Wat een geweldige score en wij zijn ontzettend blij dat u de tijd genomen heeft u tevredenheid met ons te delen

ueberbach vof

Monteur eerst laten bellen over de exacte tijd.

heel tevreden over beide

alles prima

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Wij hebben het onwijs druk en hierom is het voor ons helaas soms niet mogelijk om een exact tijdstip aan te geven. Wel proberen we zo transparant mogelijk te zijn over het tijdsblok. Wellicht is het... Wij hebben het onwijs druk en hierom is het voor ons helaas soms niet mogelijk om een exact tijdstip aan te geven. Wel proberen we zo transparant mogelijk te zijn over het tijdsblok. Wellicht is het vooraf bellen een goed idee, dit zullen wij zeker intern bespreken. Dank voor de genomen tijd en moeite om een review achter te laten. U heeft ons een mooie beoordeling gegeven en wij hopen u nog lang van dienst te mogen zijn.

Prima service

Niets bijzonders

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Een super mooie score, wij zijn heel blij met uw tijd en moeite en danken u onwijs voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen.

Service contra t nakomen iedere 2 jaar service

Service naar behoren uitgevoerd

Bekwame monteur

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Wij zijn erg blij met uw review en danken u voor de genomen tijd en moeite en hopen u nog een lange tijd van dienst te kunnen zijn!

Vakmanschap

Behulpzaam

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Dank voor uw review en wij zijn erg blij te lezen dat u tevreden bent met onze dienstverlening. Dank voor de genomen tijd en moeite.

Betrouwbaar met afspraken. Kwaliteit werk en klantvriendelijkheid monteurs

Meedenken met klant

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Wat een mooie score, fijn dat u tevreden bent over onze dienstverlening!

English site please.

Very good

Wat viel u in positieve zin op?

The guy was really good.

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

We would like to thank you for this review!
Kind regards!

Je hoeft zelf nergens op te letten, het zorgeloze is fijn.

Vriendelijke monteur, snel gewerkt

Bedankt voor uw reactie.
Wat fijn dat wij het comfort kunnen bieden om u volledig te ontzorgen!

Ga zo door!

Contact verloopt prettig. Je hoeft er niet aan te denken, medewerkers nemen zelf contact op voor een afspraak. Bovendien vriendelijke medewerkers en monteur.

Wat viel u in positieve zin op?

Zeer vriendelijk, was op tijd en kreeg praktische tips!

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

We vinden het erg fijn om terug te lezen dat we u compleet kunnen ontzorgen!