feij j

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

zeer correcte afhandeling

Wat viel u in positieve zin op?

alles binnen de tijd gebeurd

Omdat het goed is

Zo door gaan svp

Alles is keurig gegaan

Keurige monteur

Geen.

Het loopt nu eenmaal. Op mijn leeftijd heeft het zin meer nog te veranderen.

Vriendelijke monteur.

hermans

een goede service

goede service

H. Dresen

Onderhoudspersoneel instructie geven, dat die afvoer door gespoeld dient te worden.

Wij hebben in april vorig jaar dit appartement gekocht en daar zat dit onderhoudscontract bij. In 2019 is er onderhoud aan de ketel uit gevoerd, maar schijnbaar niet de overloopafvoer van het... Wij hebben in april vorig jaar dit appartement gekocht en daar zat dit onderhoudscontract bij. In 2019 is er onderhoud aan de ketel uit gevoerd, maar schijnbaar niet de overloopafvoer van het condenswater, dat van de ketel daar inloopt. Dus maandag stond iemand van Breman aan de deur in opdracht van MVGM, i.v.m. een lekkage in de winkel beneden ons appartement, waar de plafond naar beneden was gekomen. Deze kwam bij ons een onderzoek doen en stelde vast, dat de afvoer van de ketel verstopt was en het water langs de pijp, door de vloer naar beneden droop. Wij hebben dit niet gezien, daar er een bekisting omheen zat gebouwd.

Wat viel u in positieve zin op?

Dat de monteur mooi op tijd was

Hartelijk bedankt voor uw reactie.
Wij stellen het prijs dat u uw ervaringen met ons deelt, zodat wij gepaste actie kunnen ondernemen. Wij betreuren het dat wij niet hebben kunnen voldoen aan uw verwachtingen. Onze excuses daarvoor.

Ga zo door.

Ik moet dan ook een huurcontract aanbevelen en dat is net 1 brug te ver.

Wat viel u in positieve zin op?

Steeds bekende monteurs, zodat het vertrouwen blijft.