Zweipfennig

Afspraak liever iets concreter qua tijds aanduiding. Nu 5 uur verlof moeten vragen

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Goede service

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur was vriendelijk en beleefd

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Hartelijk bedankt voor uw reactie.

Een servicetechnicus die de CV ketel reinigt en inspecteert en weer vakkundig afstelt op de juiste verbrandingswaarde. En een vriendelijk persoon.

Wat viel u in positieve zin op?

Vakkundig , zorgvuldig orde en netheid.

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Hartelijk bedankt voor uw reactie.

Jeroen Smeets

Graag terugkoppeling hierover

Niet aanraden

Wat viel u in positieve zin op?

De nefit boiler is niet volledig hersteld, water niet aangevuld

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor uw reactie! Wij hebben uw vraag/opmerking doorgegeven aan de service afdeling om contact net u hierover op te nemen. Fijn weekend.

Valerie Hanssen

Ga zo door ;)
Ondanks waterfestijn prima service (kon monteur niks aan doen)

Accuraat vriendelijk en up to date

Wat viel u in positieve zin op?

Ik heb 2x nu zelfde monteur gehad, meneer Mertens; ik ben erg te spreken over zijn kundigheid , neemt tijd om uit te leggen en ontzettend vriendelijk.

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Hartelijk bedankt voor uw reactie!

Toekomst gericht advies, niet wachten tot er een nieuwe ketel nodig is.

Kan het benoemen maar zal dan altijd aangeven dat het mijn ervaring is.

Wat viel u in positieve zin op?

De vriendelijkheid van de monteur.

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor uw feedback.
Wij hechten veel waarde aan uw reactie.

Professionele en vriendelijke monteur

Professionele en vriendelijke monteur

J. Hendriks

Ga zo door, jongens !

Alleen maar positieve ervaringen in de vele jaren dat we van uw service gebruik maken.

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur zeer prettig en voorkomend in de omgang. Gaf uitvoerig en correct uitleg bij zijn werkzaamheden.

Nvt

correct uitgevoerd

zeer vriendelijk

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijkheid en deskundigheid van monteur

Vriendelijkheid

Vriendelijke monteur