Bergmann gabriele

Geb geen tios

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Leuke mensen

De vriendelijke art

Joanny Hamelers

Lekker makkelijk en snel en deskundig. Geen klachten.

Klantvriendelijk en gericht

H.Vroomen

Service is goed

De onderhoudsmonteur

Meijs

Ga zo door!!@

Heel tevreden

Wat viel u in positieve zin op?

Zeer klantvriendelijke en kundige monteur

Help uw klanten ook bij een storing na 18.00 uur

Als je in de avond een probleem krijgt met de ketel, wordt je niet geholpen. zelfs als de monteur in de ochtend is geweest. Gebeld met storingsdienst kan niet direct geholpen worden. Wel een dag... Als je in de avond een probleem krijgt met de ketel, wordt je niet geholpen. zelfs als de monteur in de ochtend is geweest. Gebeld met storingsdienst kan niet direct geholpen worden. Wel een dag later. Ketel lekt na onderhoudsbeurt en ploft bij het tappen van warm water. Ik word hartstikke bang van dit apparaat. Ik heb geen vertrouwen meer hierin.

niet veel

Hartelijk bedankt voor uw reactie.
Wij stellen het prijs dat u uw ervaringen met ons deelt, zodat wij gepaste actie kunnen ondernemen. Wij betreuren het dat wij niet hebben kunnen voldoen aan uw verwachtingen. Onze excuses daarvoor.

Geen echte tips of suggesties, maar misschien toch een serviceverslagje na afloop van de servicebeurt. Dat is moeilijker door covid-19, maar het staat wat professioneler.

Geen toelichting, gevoelskwestie.

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur was vriendelijk, werkte snel en grondig aan de servicebeurt.

meijer

Deze man een loonsverhoging geven

professionel personeel

Wat viel u in positieve zin op?

de positieve houding van de monteur

Peulen

Zie vraag hier onder

Alles volgens afspraak

Geen tips

Goed onderhoud en vriendelijk personeel

Niets negatiefs

Smeets