Mike

Bellen voordat er een niet thuis melding wordt gedaan. Eerste afspraak is er een niet thuis melding gedaan terwijl ik met opzet de hele ochtend thuis ben geweest. Op de camera deurbel is ook niemand... Bellen voordat er een niet thuis melding wordt gedaan. Eerste afspraak is er een niet thuis melding gedaan terwijl ik met opzet de hele ochtend thuis ben geweest. Op de camera deurbel is ook niemand aan de deur geweest.
Overigens hierna een nieuwe afspraak gemaakt en niets te klagen.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Prima service

Vriendelijkheid

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Wij zijn erg blij met uw fantastische terugkoppeling! Wij danken u voor de tijd en genomen moeite om deze fijne review te schrijven

Wmj Jeurissen

Omdat ik zeer tevreden ben

Goede service

Van Dijck

Pro-actievere tijdsplanning: bijv. Mijn ketel is nu in zijn elfde jaar. Alvast vooruit kijken naar alternatieven voor de vervolgperiode is wenselijk.

Het was goed.

Stipte afspraken.

Ga zo door

Goeie vriendelijke service

Professioneel

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Volta houdt zich aan afsptaken. Medewerjers zijn vriendelijk en beantwoorden alle vragen zinvol.

vriendelijke spontane benadering

Van lammeren