Nathalie Lamers

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Afspraken komen ze na

Mooi op tijd

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Wij zijn erg blij met uw fantastische terugkoppeling! Wij danken u voor de tijd en genomen moeite om deze fijne review te schrijven

W lemmens

Niets

Altijd volgens afspraak, netjes optijd,

Niets

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Wij zijn erg blij met mooie terugkoppeling! Wij danken u voor de tijd en genomen moeite om deze fijne review te schrijven.

Prijs best hoog in verhouding tot de lage frequentie van de onderhoudsbeurten

monteurs deden hun werk rustig, netjes en keurig

zie boven

Peters

Geen.

Goede service, vriendelijke en duidelijke medewerker

Vriendelijkheid en duidelijkheid

Lisette Melis

Als er niet gereageerd wordt de klant even bellen. Nooit een brief ontvangen en dan alleen een aangetekende

Om 13.00 uur afspreken en dan om 16.30 uur arriveren…

Geen idee

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Dank voor uw review. Wij sturen een aangetekende brief op het moment dat wij helaas de klant niet kunnen bereiken. Wellicht dat er naar een verkeerd telefoonnummer of email adres gecommuniceerd is?... Dank voor uw review. Wij sturen een aangetekende brief op het moment dat wij helaas de klant niet kunnen bereiken. Wellicht dat er naar een verkeerd telefoonnummer of email adres gecommuniceerd is? Wij hopen desondanks op uw begrip dat wij in sommige gevallen genoodzaakt zijn aangetekende brieven te versturen.

Wouters

Geen tot nu toe

Vriendelijke en deskundige monteurs

Wat viel u in positieve zin op?

Zeer vriendelijke en nette monteur

Tevreden

Wat viel u in positieve zin op?

Rustige vriendelijke monteur die tijdens zijn werk open stond over een praatje over ontwikkeling op verwarminggebied

Bosten

Ga zo door

alles prima

alles correct

Is goed

Uitleg

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Minder duur. Ketel zelf kopen is goedkoper.

Duur

Goede monteur

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Om de juiste kwaliteit en kwantiteit te kunne waarborgen zijn onze prijzen zoals ze zijn, helaas kunnen wij hier niets in minderen. Wij danken u voor de tijd en genomen moeite om deze fijne review... Om de juiste kwaliteit en kwantiteit te kunne waarborgen zijn onze prijzen zoals ze zijn, helaas kunnen wij hier niets in minderen. Wij danken u voor de tijd en genomen moeite om deze fijne review te schrijven.