Rutten

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

prima geregeld

alles goed

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Wij zijn erg blij met uw fantastische terugkoppeling! Wij danken u voor de tijd en genomen moeite om deze fijne review te schrijven

Louis van Denzen

Stuur eens kosten voor vervangen rookgaskanaal en in ons appartement. 10 woningen.

Service altijd correct. Medewerkers zijn vriendelijk en mi terzake kundig.

Wat viel u in positieve zin op?

Medewerker op tijd. En water bijgevuld.

Debets A

Ga zo door

V
21-12-2023 was de monteur in de Havenstraat in Maastricht voor een controle van de CV ketel i.v.m. een hoog gasverbruik.
De zeer deskundige monteur heeft degelijk gecontroleerd; er moet...
V
De zeer deskundige monteur heeft degelijk gecontroleerd; er moet een 3 weg stukje vervangen worden, om te voorkomen dat er warmte verloren gaat bij aftappen warm water in de naast gelegen badkamer.

Wat viel u in positieve zin op?

Een zeer grondige kennis en vakmanschap van de monteur, die op 21-12=2024 omstreeks half 10 de controle uitvoerde

Zo door gaan

Betrouwbaar

Fijne minteur

Vooral doorgaan!

Zekerheid van goed werkende installatie en bij problemen binnen redelijke termijn oplossing.

Nakomen afspraken!

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Wij zijn erg blij met uw mooie terugkoppeling! Wij danken u voor de tijd en genomen moeite om deze fijne review te schrijven.

Verheijden

Houd eens meer rekening met alleen staande mensen die werken ivm vrij nemen voor service bezoek.

Nee kan ik niet toelichten.

Vriendelijke monteur.

Klantvriendelijk en vakkundig.

nn

Alles goed geregeld

Goed geregeld

Vriendelijke monteur

W. Feenstr

Een nette vriendelijke man.

In de antwoorden verwerkt

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Technician was very professional and friendly.