Geen.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Vanaf plaatsing van de ketel tevreden geweest met onderhoud.

Geen idee.

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Monteur zeer kundig. Op tijd voor zijn afspraak. Klantgericht.

Wat viel u in positieve zin op?

Kundig met passie voor zijn werk

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Wij zijn erg blij met uw mooie terugkoppeling! Wij danken u voor de tijd en genomen moeite om deze fijne review te schrijven.

Omdat ik tevreden ben met de geboden service

Alles werd netjes afgeleverd

Fred Grünfeld

Ga zo door

prima afspraak en uitstekende Volta monteur

Wat viel u in positieve zin op?

bijzonder prettige en sociale capaciteiten

Peeters

Info over nieuwe produkten

Geen zorgen meer over verwarmingsketel

Nakomen van afspraken

Willems

Goed afstemmen met installateurs zoals REMEHA. Een tijd terug heb ik contact gehad met Volta. Wel vriendelijk, maar ik werd verwezen naar REMEHA vanwege foutmelding. Hier ben ik 3x doorverbonden.Het... Goed afstemmen met installateurs zoals REMEHA. Een tijd terug heb ik contact gehad met Volta. Wel vriendelijk, maar ik werd verwezen naar REMEHA vanwege foutmelding. Hier ben ik 3x doorverbonden.Het bijvullen van water (bij vorige ketel!)was voorheen erg duidelijk, maar niet goed beschreven in handleiding.
Met een foutcode is het niet te doen voor een particulier!

Over jaren gezien echt tevreden. Komen afspraken na. Indien vanwege drukte de afspraak niet kan doorgaan( onderhoudscontract) werd ik tijdig ingelicht.Telefoniste en monteurs allen vriendelijk.

Wat viel u in positieve zin op?

Als je iets vraagt krijg je een duidelijk antwoord!

Geen ben volkomen tevreden

Wel aanbevelen hij was netjes deed zijn werk en liet alles netjes achter

Rustig werkende man

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Monteur kwam 20 minuten na het tijdslot , terwijl je dan al 4 uur gewacht hebt , is mogelijk niet te voorkomen maar blijft hinderlijk als je er vrij voor hebt gepakt.

zelf geen omkijken naar

gemak

Geen zover

vriendelijke mensen en goede service

Wat viel u in positieve zin op?

snelheid van het onderhoud.

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

U heeft de levering en snelheid als fijn ervaren en tevens heeft u te maken gehad met vriendelijke medewerkers. Al met al een mooie beoordeling en wij zijn hier erg blij mee. Wij danken u voor de... U heeft de levering en snelheid als fijn ervaren en tevens heeft u te maken gehad met vriendelijke medewerkers. Al met al een mooie beoordeling en wij zijn hier erg blij mee. Wij danken u voor de genomen tijd en moeite om een review te schrijven.

Grant brow

Need to follow up better the findings of the technician

The technician was very good, he identified that the system was previously installed incorrectly and took a note of it.

Profession technician

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Thank you for your review. We are glad the technician helped solve the problem, how unfortunate that it wasn't installed properly before. We are glad he could help you. Thank you for taking the time... Thank you for your review. We are glad the technician helped solve the problem, how unfortunate that it wasn't installed properly before. We are glad he could help you. Thank you for taking the time and effort te leave a comment. Have a nice evening.