Ruud

Ga niet achteruit maar vooruit

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Volta handelt in strijd met haar Algemene Voorwaarden , ipv 18 maanden krijg je ineens 2 weken op het installatiewerk bij het plaatsen van de cv

Niks

Joell Groen

Nvt

Persoonlijk advies

Wat viel u in positieve zin op?

Aardige man met kennis van zaken

Polat

Wel

Goed werk

(Bewerkt)

Verkoopster van de bespaarbazaar kwam zeer onvriendelijk over.

Service van de monteur is prima, maar ik wilde graag een andere thermostaat. Deze wordt aangeboden op de website van volta Limburg, maar niet verkocht. Alleen via service en onderhoud constructie... Service van de monteur is prima, maar ik wilde graag een andere thermostaat. Deze wordt aangeboden op de website van volta Limburg, maar niet verkocht. Alleen via service en onderhoud constructie kan ik nieuwe bestellen. Nogal complex.

Monteur is duidelijk

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor uw opbouwende feedback. Om deze concreet om te zetten in een optimalisatie t.a.v. de klantvriendelijkheid ga ik graag met u in gesprek. Zou u ons willen contacteren op 088-0278920. Bij... Bedankt voor uw opbouwende feedback. Om deze concreet om te zetten in een optimalisatie t.a.v. de klantvriendelijkheid ga ik graag met u in gesprek. Zou u ons willen contacteren op 088-0278920. Bij voorbaat dank.

Alfredo Coenen

Tijdig belken bij later zijn monteur

Gedegen

Fijne monteur.

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Wij zijn erg blij met uw fantastische terugkoppeling! Wij danken u voor de tijd en genomen moeite om deze fijne review te schrijven. Uiteraard nemen wij uw feedback mee ter procesverbetering.

Afspraken inplannen kan naar mijn mening eenvoudiger digitaal. Zelf plannen in een venster op een bepadlde dag. Huidig proces omslachtig en niet bij de tijd. Liep ook fout bij ons maar is ook goed... Afspraken inplannen kan naar mijn mening eenvoudiger digitaal. Zelf plannen in een venster op een bepadlde dag. Huidig proces omslachtig en niet bij de tijd. Liep ook fout bij ons maar is ook goed gecorrigeerd.

altijd kundig en correct

Wat viel u in positieve zin op?

snel en vakkundig zoals verwacht

Astrella

Fijne service

Vriendelijk monteur

Nvt

Geven goede uitleg als er iets mankeert

Preventief handelen

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Afspraaktijd kan nog wat exacter gepland worden in plaats van gedurende een dagdeel

vlot en deskundig

vakbekwaamheid

jl peters

Dat ik een rekening krijg van de kleine onderdelen

levens duur hr ketel

vriendelijke monteur

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Wij zijn erg blij met uw fantastische terugkoppeling! Wij danken u voor de tijd en genomen moeite om deze fijne review te schrijven. Mocht u nog vragen hebben over de factuur, belt u dan gerust met... Wij zijn erg blij met uw fantastische terugkoppeling! Wij danken u voor de tijd en genomen moeite om deze fijne review te schrijven. Mocht u nog vragen hebben over de factuur, belt u dan gerust met ons dan voorzien wij u van nadere uitleg.