Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Vanwege de ontzorging ten tijde van een calamiteit

Benadering en nakomen afspraken

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Wat een mooi compliment. Hier zijn wij ontzettend blij mee .

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor uw fantastische score. Hier zijn wij ontzettend blij mee.

Dennis Janssen

Ik heb geen tips

Geen zorgen hebben

Wat viel u in positieve zin op?

Ik ben zeer tevreden met de service

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor deze fantastische woorden en beoordeling. U maakt ons trots en geeft ons motivatie om te streven naar een top service nu en in de toekomst.

Zo doorgaan

Jullie komen afspraken na

Correcte vriendelijke medewerker

W.DIRCKS

BLIJF ZO DOORGAAN

GOEDE SEVIECE . EN KLANT VRIENDELIJK

MONTEUR BLEEF IN ALLES MOOI RUSTIG

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Allereerst dank aan uw vrienden/familie om u te attenderen op ons. Wij zijn blij dat we uw verwachtingen hebben kunnen overtreffen en bedanken u dan ook voor deze fantastische beoordeling. Hier zijn... Allereerst dank aan uw vrienden/familie om u te attenderen op ons. Wij zijn blij dat we uw verwachtingen hebben kunnen overtreffen en bedanken u dan ook voor deze fantastische beoordeling. Hier zijn wij trots op!

J. van Es

Goede afspraken, werkzaamheden worden gedegen uitgevoerd!

alles

Vriendelijk. Behulpzaam.

Zie boven

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Wat een mooie beoordeling. Goed om te horen dat wij uw verwachtingen hebben overtroffen en u voorzien bent van een kundig en eerlijk advies. Bedankt!

Goede service

Kennis van informatie

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Fijn dat u tevreden bent, wij zijn erg blij dat u een terugkoppeling heeft gegeven!

Eerder kennis in huis halen indien die zelf niet aanwezig is.

netjes met onderhoud, zelf reminders aangeven. Wat tegeviel was het feit dat er onvoldoende kennis was van een Daalderop ketel, waardoor er eerst een nieuw onderdeel werd gemonteerd (niet goedkoop)... netjes met onderhoud, zelf reminders aangeven. Wat tegeviel was het feit dat er onvoldoende kennis was van een Daalderop ketel, waardoor er eerst een nieuw onderdeel werd gemonteerd (niet goedkoop) en toen dat het niet bleek te zijn, moesten mensen van Daalderop komen en die gaven aan dat het niet om dit onderdeel ging. Suggestie is om eerder mensen met de juiste kennis in te huren als die kennis niet in huis is.

Wat viel u in positieve zin op?

zelf contact opnemen voor onderhoud.

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor uw beoordeling. Graag optimaliseren wij onze dienstverlening en indien u gebrek aan kennis ervaring heeft, dan bekijken wij dit graag samen met u. Zou u zo vriendelijk zijn om ons te... Bedankt voor uw beoordeling. Graag optimaliseren wij onze dienstverlening en indien u gebrek aan kennis ervaring heeft, dan bekijken wij dit graag samen met u. Zou u zo vriendelijk zijn om ons te bellen op 088-0278920. Als lerende organisatie blijven we in de beweging, ook als het gaat om de ontwikkeling van onze vakkrachten.

Nvt

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijke monteur die alles netjes afhandelde en liet zien wat er was gebeurd,

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Snelle service, vriendelijke monteurs, goede bereikbaarheid, problemen snel aangepakt en opgelost. Hier worden wij heel blij van en hierop zijn wij trots. Dit is wat u van Volta mag verwachten. Wij... Snelle service, vriendelijke monteurs, goede bereikbaarheid, problemen snel aangepakt en opgelost. Hier worden wij heel blij van en hierop zijn wij trots. Dit is wat u van Volta mag verwachten. Wij zijn dan ook ontzettend blij met uw fantastische beoordeling, bedankt!