peters

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

tevreden

advies

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor de mooie beoordeling. Goed te vernemen dat u ons advies als prettig en kundig heeft ervaren!

Bart

Service is goed

Op tijd

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor deze fantastische beoordeling. Wij blijven u graag voorzien van top service.

J.J.J. Eggen

Jos Knoben

Ik heb het servicebezoek als prettig ervaren! Houden zo is mijn tip.

Tot op heden geen problemen en afspraken worden goed nagekomen. Prettig om een betrouwbare service partner over de vloer te krijgen.

Wat viel u in positieve zin op?

Op tijd aanwezig. De monteur was vriendelijk en zag er netjes en verzorgd uit. Vriendelijk te woord gestaan en duidelijke feedback.

Hakze

Vriendelijke en vlug werkende monteurs

Wat viel u in positieve zin op?

Hij heeft me alles wat hij gedaan heeft op zijn tablet laten zien

Oberndorff

Alleen de adviseur moet ook naar de klanten luisteren 2 jaar geleden

Super vriendelijk en nog goede uitleg

Uitleg vriendelijkheid van monteur

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Wat een fantastische beoordeling. Goed om te horen dat wij uw verwachtingen hebben overtroffen en u voorzien bent van een kundig en eerlijk advies. Bedankt!

Zorg voor de juiste vak gedreven monteurs en de juiste communicatie richting klanten

Goed geholpen door monteur

Monteur

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Fijn dat u tevreden bent, wij zijn erg blij dat u een terugkoppeling heeft gegeven en nemen uw tip graag mee ter optimalisatie van onze dienstverlening. Mogen wij u vragen dit nader aan toe te... Fijn dat u tevreden bent, wij zijn erg blij dat u een terugkoppeling heeft gegeven en nemen uw tip graag mee ter optimalisatie van onze dienstverlening. Mogen wij u vragen dit nader aan toe te lichten. U kunt ons bereiken op 088-0278920. Bij voorbaat dank voor het meedenken!

Is goed geregeld

Alles gaat vanzelf

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Allereerst dank aan uw vrienden/familie om u te attenderen op ons. Wij zijn blij dat we uw verwachtingen hebben kunnen overtreffen en bedanken u dan ook voor deze fantastische beoordeling. Hier zijn... Allereerst dank aan uw vrienden/familie om u te attenderen op ons. Wij zijn blij dat we uw verwachtingen hebben kunnen overtreffen en bedanken u dan ook voor deze fantastische beoordeling. Hier zijn wij trots op!

Monteur was zeer gemotiveerd en kundig.

Wat viel u in positieve zin op?

Erg tevreden over de monteur.

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Fijn dat u tevreden bent, wij zijn erg blij dat u een terugkoppeling heeft gegeven!

Goede service, makkelijk contact. Goed gevoel.

Wat viel u in positieve zin op?

Fijne en attente monteur. Vertrouwen erin.

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Klantbeleving staat voor ons op de eerste plaats naast het leveren van kwaliteit. Wij willen u dan ook bedanken dat u dit in positieve zin is opgevallen en u ons doet belonen met deze fantastische... Klantbeleving staat voor ons op de eerste plaats naast het leveren van kwaliteit. Wij willen u dan ook bedanken dat u dit in positieve zin is opgevallen en u ons doet belonen met deze fantastische beoordeling.