Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Wat viel u in positieve zin op?

Gas besparende instelling door de monteur aanbevolen die waarschijnlijk door de vorige monteur was ingesteld

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Wat fijn dat onze monteurs actief meedenken om het gasverbruik te besparen!

Vissenberg

Probeer dit soort medewerkers te behouden

Goede service, medewerkers die weten wat ze doen

Beleefdheid, goede uitleg

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor de feedback!
Onze monteurs zijn allemaal gecertificeerd en verschaffen goede uitleg.

N.v.t.

N.v t.

Goede service en leuke medewerkers.

Giede uitleg

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor uw uitmuntende beoordeling en het leuke bericht!
We vinden het erg belangrijk dat we goede service verlenen en daar hoort goede uitleg bij.

Goede service

Vriendelijke monteur

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor uw uitmuntende beoordeling.
We vinden het erg fijn om te lezen dat u Volta zou aanbevelen bij anderen!

Gratis zonnepanelen

zit bij de ketel inbegrepen

snel klaar

Bedankt voor de feedback
Onze monteurs zijn allemaal gecertificeerd en zijn echte vakmensen!

Zeer vriendelijke monteurs met een hele goede vakkennis en uitleg

Prima service en uitleg

Zeer vriendelijke

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Wij waarderen uw mening enorm, dank voor uw review! We zijn erg blij te lezen dat u tevreden bent met onze dienstverlening.

A van Bruggen

Niet

Vriendelijk personeel, werkt netjes en snel.

Wat viel u in positieve zin op?

Ik had wat vragen over een elektrische cv en dat werd netjes uitgelegd

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Wat fijn dat uw vragen zijn beantwoord en u de moeite genomen heeft om een review achter te laten. Hiervoor willen wij u graag bedanken!

Brenda Cuijpers

Geen!

Wel! Tot nu toe top service

Hele behulpzame monteur

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Dank voor uw review. We zijn blij te lezen dat u tevreden bent met onze dienstverlening.

Je hoeft het zelf niet in de gaten te houden en wordt geholpen door deskundigen.

Vriendelijk en behulpzaam

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Dank voor uw review. Wij zijn erg blij te lezen dat u vriendelijk en behulpzaam geholpen bent.

Houben

Is gewoon goed.

Netjes en correcte behandeling

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Wat fijn dat de afhandeling correct en netjes verlopen is, wij waarderen uw mening enorm en willen u uiteraard bedanken voor uw genomen moeite om een review achter te laten.