Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Betrouwbaar

Wat viel u in positieve zin op?

Dat de ketel goed nagekeken werd

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Wij houden het onderhoud van de ketel hoog in het vaandel, fijn dat de ketel goed nagekeken is!

Geen idee

Verrichten goed werk en goede uitleg.

Vriendelijk en behulpzaam

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Wat fijn dat u tevreden bent met onze dienstverlening. We zijn erg blij dat u vriendelijk en behulpzaam te woord bent gestaan.

Heb geen bedrijf

Heb geen tips

Super goed

Wat viel u in positieve zin op?

Alles top alleen te veel vragen om in te vullen

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Dank voor uw terugkoppeling, wij zijn alsnog erg blij dat u de tijd en moeite genomen heeft deze in te vullen!

M.Demarteau-vd. Pas

Ga zo door !

Goede service

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijk persoon en zeer precies gewerkt.

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Wat fijn dat de monteur erg vriendelijk was. Wij vinden de service en klantvriendelijkheid uiteraard erg belangrijk. Dank voor uw terugkoppeling.

Ga zo door met uw service en kennis van zaken.

Goede en correcte service met vriendelijke monteurs

Wat viel u in positieve zin op?

goede kennis van de technische zaken

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Dank voor uw review. Wij zijn blij te lezen dat u erg tevreden bent met onze dienstverlening.

Kontzen A

Zo blijven doorgaan.

Zeer tevreden,netjes gewerkt en vriendelijk personeel

Vakkundig werknemer

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Dank voor de mooie score! Wij zijn erg blij dat u tevreden bent.

Inzien wanneer een monteur onderweg is, tijdsblok is erg groot

Betrouwbaar

Vriendelijk en snel

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Wij streven ernaar te komen in de gegeven tijdsindicatie. Helaas komt het wel eens voor dat het lastig is met voorgaande afspraken of het verkeer. Dit hebben wij niet altijd in de hand, het is... Wij streven ernaar te komen in de gegeven tijdsindicatie. Helaas komt het wel eens voor dat het lastig is met voorgaande afspraken of het verkeer. Dit hebben wij niet altijd in de hand, het is daarom een goede tip om van te voren een bericht te sturen! Ik zal dit zeker eens meenemen in overleg binnen het bedrijf. Dank voor uw terugkoppeling.

Graag van tevoren berichtje hoe laat monteur komt

Tevreden

Weet niet

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Dank voor uw terugkoppeling, wij streven ernaar te komen in de gegeven tijdsindicatie. Helaas komt het wel eens voor dat het lastig is met voorgaande afspraken of het verkeer. Dit hebben wij niet... Dank voor uw terugkoppeling, wij streven ernaar te komen in de gegeven tijdsindicatie. Helaas komt het wel eens voor dat het lastig is met voorgaande afspraken of het verkeer. Dit hebben wij niet altijd in de hand, het is daarom een goede tip om van te voren een bericht te sturen! Ik zal dit zeker mee nemen in overleg!

Altijd goede service

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur was vriendelijk en bekwaam

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Fijn dat u de tevreden bent met onze dienstverlening, dank hiervoor!

Wojciech

No problems

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Dank voor uw review. Wij zijn erg blij te lezen dat u tevreden bent met het aanbod!