Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

wel

mooi op tijd

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor de goede beoordeling!
We vinden het erg fijn dat u ons zou aanbevelen bij anderen!

Fam Sammer

Zo houden

Werken sbel vacundig en schoon

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijk personeel werkt snel en laat alles schoon achrer

Bedankt voor uw reactie.
Onze monteurs zijn allemaal gecertificeerd en vakkundig. goed om terug te lezen dat ze ook alles schoon hebben achtergelaten.

Netjes behandeld aan de telefoon, goed bereikbaar. Monteur kwam stipt op tijd, zeer tevreden over de afwikkeling

Wat viel u in positieve zin op?

Dat ik mijn vooraf opgeschreven vragen kon stellen en advies kreeg

Hanneke Conjaerts

Geen idee

Gemak

Vriendelijk, correct

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Fijn dat u zo goed en bekwaam geholpen bent! Wij vinden de dienstverlening erg belangrijk.

E. Peeters

Deskundige en vriendelijke monteurs

Deskundigheid, vriendelijkheid

Marek

Byle tak dalej

Zetelni i miła obsluga

Wat viel u in positieve zin op?

Miła obsługa i pełen profesjonalizm

Driessen

Ga zo door 👍

Om dat ik er tevreden mee ben.

Goed werk geleverd 👍

Wat een fantastische score. Hier zijn wij ontzettend blij mee. Bedankt!

Dat je de monteurs eens wat vragen kunt .

Wel aanbevelen maar te vaak afgebeld worden en vaker niet echt vriendelijke monteurs.

Wat viel u in positieve zin op?

Was niet echt vriendelijk leek ook niet zoveel kennis van zaken te hebben leek mij.

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor uw feedback. Klantvriendelijkheid staat bij ons op 1. Graag kom ik met u in contact om uw ervaring te bespreken, zodat we onze dienstverlening kunnen optimaliseren. U kunt ons bereiken... Bedankt voor uw feedback. Klantvriendelijkheid staat bij ons op 1. Graag kom ik met u in contact om uw ervaring te bespreken, zodat we onze dienstverlening kunnen optimaliseren. U kunt ons bereiken tussen 8-17.30 uur op 088-0278920.

Samantha

Ik heb geen suggesties

Al jaren tevreden klant

Zeer vriendelijke monteur.

Leffering

Geen ben zeer tevreden

Altijd alles netjes geregeld

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijke monteur, legde alles prima uit