Info

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Deskundig vriendelijk

Deskundig

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Wat fijn dat u tevreden bent over onze dienstverlening en deskundigheid.

Ron Jongbloed

Onderhoud aan een ketel is benodigd

Vriendelijke en vakbekwame monteur

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Dank voor uw review. Wij zijn hier onwijs blij mee.

Sjaak Duba

Op internet iets beter bereikbaar.

Kennis van producten

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur weet wat hij moet doen.

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Dank voor uw reactie, we streven ernaar u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn echter is dit in verband met drukte niet altijd mogelijk. Wij doen ons uiterste best dit te verbeteren!

hebben

prima werk geleverd

prima medewerker

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Fijn dat u goed geholpen bent, dank voor uw review.

goede service

vriendelijkheid

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Fijn dat u vriendelijk en goed geholpen bent. Wij streven naar de tevredenheid van de klant, dank voor uw review.

Mevr. Timmermans

Ga zo door!

Monteur was mooi op tijd voor de afspraak. Zeer vriendelijk en vakkundige monteur. Heeft mij ook tekst en uitleg gegeven waar op te letten en heeft tevens geadviseerd een navulslang aan te schaffen.

Wat viel u in positieve zin op?

Zeer vriendelijke en behulpzame monteur. Zag ook meteen dat er twee schroefjes niet bij de montage van de ketel gemonteerd waren. Wat wel heel belangrijk is.

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Wat een geweldige score, wij zijn erg geheugd te lezen dat u tevreden bent over onze dienstverlening.

Vriendelijke monteur goed gewerkt

Goed gewerkt vriendelijk

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Een hele mooie review. Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent en naar behoren geholpen. Een vriendelijke monteur is al een fijn signaal. Dank voor uw reactie!

Nvt

Goede tekst en uitleg gegeven over de ketel, top!!

Wat viel u in positieve zin op?

Een en al goede service!!

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Fijn dat u tevreden bent over onze dienstverlening, dank voor de reactie.

Bordewin

GEEN

Omdat wij zeer tevreden zijn

Wat viel u in positieve zin op?

Zeer vriendelijk , leuk gesprek, duidelijke uitleg

Top reactie, dank u!

Prima service

Netjes op tijd

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Erg tevreden over uw terugkoppeling, wij zijn blij dat u goed geholpen bent.