Prima werk

Prima servies

Positieve monteur

Reactie Volta NXT Storing:

Bedankt voor de uitstekende beoordeling. Daar zijn wij heel blij mee. Fijn dat u onze service kunt waarderen. Daar doen wij het voor!

Vanwege de goede service.

Kunt u dit toelichten?

Ik werd de eerst volgende dag geholpen.

Wat viel u in positieve zin op?

De vriendelijkheid, behulpzaamheid en bekwaamheid van de medewerker.

Geen tips.

Ali

Snelle service snel contact

Telefonisch contact was snel

Alles

Geen tips

Reactie Volta NXT Storing:

Bedankt voor de uitstekende beoordeling. Daar zijn wij heel blij mee. Fijn dat u onze snelheid kunt waarderen.

Vriendelijk, goede service

Kunt u dit toelichten?

Gebeld op zondag. Er zou iemand dezelfde dag komen, daarna werd ik gebeld dat ze pas maandag kwamen. Op maandag stond de monteur op de stoep maar moest later terug komen vanwege miscommunicatie... Gebeld op zondag. Er zou iemand dezelfde dag komen, daarna werd ik gebeld dat ze pas maandag kwamen. Op maandag stond de monteur op de stoep maar moest later terug komen vanwege miscommunicatie vanuit de planning. Het is allemaal prima verholpen, maar de interne communicatie kan beter.

Wat viel u in positieve zin op?

Iedereen is even vriendelijk en correct.

Beter intern communiceren.

Reactie Volta NXT Storing:

Wat een top score, hier zijn wij heel blij mee! Jammer dat u last heeft ondervonden door interne communicatie. We pakken dit ter verbetering van onze dienstverlening in de toekomst.

Snelle, correcte service. Kundig, vriendelijk en oplettend

Kunt u dit toelichten?

Melding gedaan, binnen een uur telefonische reactie en binnen 3 uur monteur aan de deur, die maar 45 minuten nodig had om het probleem te verhelpen

Wat viel u in positieve zin op?

Deskundigheid personeel en vriendelijke instelling

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Volta Limburg?

Website is vooral gericht op verkoop, probleem melden was lastig te vinden

Reactie Volta NXT Storing:

Wat een top score, hier zijn wij heel blij mee! Fijn dat wij u snel hebben kunnen helpen en u tevreden bent over onze dienstverlening,

Zeer vriendelijke monteur, probleem verholpen

Kunt u dit toelichten?

storing gemeld en al snel kwam monteur die zeer grondig was en het probleem heeft opgelost

zie boven

Reactie Volta NXT Storing:

Bedankt voor deze fantastische score, hier zijn wij heel blij mee! Fijn dat wij u snel hebben kunnen helpen en u tevreden bent over onze dienstverlening,

Snelle en vriendelijke monteur

twee maal gebeld. Kreeg goed advies / voorstel

Wat viel u in positieve zin op?

snelle aanpak-deskundigheid- meedenken met klant

Loraine Sormani

Communicatie vlot, vlot een afspraak kunnen inplannen en monteur vriendelijk en geduldig.

Kunt u dit toelichten?

Telefonisch op korte termijn een afspraak kunnen inplannen.

Vriendelijkheid monteur.

N.v.t.

Ger Smeets

De vriendelijkheid van de monteur

zeer attente dame

Wat viel u in positieve zin op?

de klantvriendelijkheid van de monteur

ga zo door

F

Top service. Monteurs weten wat ze aan het doen zijn. Erg vriendelijk.

Kunt u dit toelichten?

Telefonische communicatie liep niet zo vlekkeloos. Gisteren is gebeld geworden. Er zou gisteren ook een monteur komen. Na 6 uur gewacht te hebben toch nog eens gebeld om te vragen waar de monteur... Telefonische communicatie liep niet zo vlekkeloos. Gisteren is gebeld geworden. Er zou gisteren ook een monteur komen. Na 6 uur gewacht te hebben toch nog eens gebeld om te vragen waar de monteur bleef. Blijkt dat deze vandaag ingepland was. Erg jammer om 6 uur lang thuis te moeten wachten voor niks.

Wat viel u in positieve zin op?

Erg leuke en vriendelijke monteurs

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Volta Limburg?

Oplossen zwakke communicatieve vaardigheden van callcenter.

Reactie Volta NXT Storing:

Fijn dat u zo tevreden bent onze monteurs. Ik begrijp dat de communicatie met onze planning niet goed verlopen is. Neemt u gerust contact op met ons hieromtrent: 088-0278920.