Snelle service en vriendelijke monteur!

Een telefoontje was voldoende

Snelle service

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Volta Limburg?

Niks aan veranderen. Top zo!

Reactie Volta NXT Storing:

Wat een mooi compliment! Bedankt voor uw bericht! We zijn blij om terug te lezen dat u onze service en vakmanschap zo goed doet beoordelen. Daar doen wij het voor!

Joosten

(Bewerkt)

Omdat ze niet doen wat ze beloven

Nog steeds hetzelfde probleem

Niets

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Volta Limburg?

Probleem in een keer oplossen en niet in twee dagen

Aleksandra Karieva

Geen goede monteurs, tijd verspeeld met afspraken en niet geholpen. Ze komen, kijken en gaan weg, ze hebben vorig jaar en dit jaar hetzelfde oplossing:"u hebt een nieuwe toestel nodig". Dit is hun... Geen goede monteurs, tijd verspeeld met afspraken en niet geholpen. Ze komen, kijken en gaan weg, ze hebben vorig jaar en dit jaar hetzelfde oplossing:"u hebt een nieuwe toestel nodig". Dit is hun antwoord voor alles.

Kunt u dit toelichten?

Ik heb de storing gemeld en dit ging hoed elke keer, maar de monteur komt zonder geen enkel idee wat ik vermeld heb. Totaal niet voorbereid en ingelicht. Dus elke keer een herhaling van al... Ik heb de storing gemeld en dit ging hoed elke keer, maar de monteur komt zonder geen enkel idee wat ik vermeld heb. Totaal niet voorbereid en ingelicht. Dus elke keer een herhaling van al uitgevoerde conversatie.

Wat viel u in positieve zin op?

Alleen dat mensen van klanten service zoveel informatie proberen van tevoren te verzamelen, maar helaas wordt die informatie verder niet gebruikt...

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Volta Limburg?

Informeren de monteurs wat al vermeld is ,zodat ze zich voorbereiden voor eventuele actie,of dat ze een idee krijgen wat er het probleem is en de oplossing. Niet dat ze gaan kijken water bijvullen... Informeren de monteurs wat al vermeld is ,zodat ze zich voorbereiden voor eventuele actie,of dat ze een idee krijgen wat er het probleem is en de oplossing. Niet dat ze gaan kijken water bijvullen en weggaan. Iedereen kan zelf water bijvullen,maar de storing verdwijnt niet vanzelf.

Reactie Volta NXT Storing:

Vervelend dat uw storing niet verholpen is. Wij kijken graag naar een oplossing. U kunt ons bereiken op 088-0278888. Fijn dat onze klantenservice goed beoordeeld.

Anna

Nou als je ze eenmaal hier hebt gaat t prima

Kunt u dit toelichten?

Storingsnummer alleen bereikbaar via doorverbinden vanaf nummerinformatie. Bij bellen storingsnummer melding dit nummer is niet in gebruik. T was wel degelijk t goede nummer.

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur prima. Medewerker stroringdienst zeer behulpzaam.

Zorg voor bereikbaarheid storingsnummer

Reactie Volta NXT Storing:

Vervelend dat ons niet hebt kunnen bereiken. Wij hebben helaas te maken gehad met een telefoonstoring, waardoor onze bereikbaarheid niet hetgeen was dat u van ons mag verwachten, Excuus voor het... Vervelend dat ons niet hebt kunnen bereiken. Wij hebben helaas te maken gehad met een telefoonstoring, waardoor onze bereikbaarheid niet hetgeen was dat u van ons mag verwachten, Excuus voor het ongemak!

De monteur die ons vandaag bezocht heeft, had geen verstand van warmtepompen

1u met monteur gepraat over het probleem, hij snaot er niks van

Erg vriendelikj en snel

Deskundig personeel sturen.

Reactie Volta NXT Storing:

Vervelend om te horen dat u ervaren heeft dat de monteur te weinig kennis had over warmtepompen. Zou u zo vriendelijk willen zijn om contact met ons op te nemen, zodat we kunnen kijken naar een... Vervelend om te horen dat u ervaren heeft dat de monteur te weinig kennis had over warmtepompen. Zou u zo vriendelijk willen zijn om contact met ons op te nemen, zodat we kunnen kijken naar een oplossing. U kunt ons bereiken op 088-0278888.

N.v.t.

Kunt u dit toelichten?

Als je belt krijg je een belachelijk lang menu te horen , echt niet normaal.

Wat viel u in positieve zin op?

De monteur heeft zijn best gedaan .

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Volta Limburg?

Haal dat telefoon menu weg ,en vraag medewerker spreken , geen spoed doe dan de melding oneline.

Reactie Volta NXT Storing:

Bedankt voor uw bericht, uw beoordeling en de tip. Wij zullen uw tip intern delen om onze dienstverlening te verbeteren.

Johan Habets

Snel bereikbaar

1 telefoontje

Informatie

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Volta Limburg?

Houd jaarlijks een open dag

Reactie Volta NXT Storing:

Bedankt voor uw bericht. Fijn dat wij u snel hebben kunnen informeren. U tip is een open dag te organiseren. Zou u met ons contact willen opnemen op 088-0278888 om hierover in gesprek te gaan? Bij... Bedankt voor uw bericht. Fijn dat wij u snel hebben kunnen informeren. U tip is een open dag te organiseren. Zou u met ons contact willen opnemen op 088-0278888 om hierover in gesprek te gaan? Bij voorbaat dank voor het meedenken.

Goede service

Duidelijke uitleg door medewerker

De snelheid

Ga zo door

Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u tevreden bent over onze dienstverlening,

Grosveld

Al 3 dagen koud water.
En vrijdag pas nieuwe boiler.
Koud douchen . Afwas laten staan.
Geen goede service.

Kunt u dit toelichten?

Als ze nieuwe boiler plaatsen vrijdag.
Heb ik 6 dagen.zonder warm water gezeten. Schandalig.

Wat viel u in positieve zin op?

Op kantoor zijn ze vriendelijk.
Maar geven verkeerde boodschap door aan de monteur.

Sneller nieuwe plaatsen

Reactie Volta NXT Storing:

Vervelend dat de plaatsing lang om zich heeft laten wachten. Fijn dat u onze vriendelijkheid weet te waarderen. We nemen uw feedback mee ter verbetering van onze dienstverlening. Bedankt voor uw... Vervelend dat de plaatsing lang om zich heeft laten wachten. Fijn dat u onze vriendelijkheid weet te waarderen. We nemen uw feedback mee ter verbetering van onze dienstverlening. Bedankt voor uw bericht.

Snelle afhandeling en goede service

Kunt u dit toelichten?

Is dezelfde dag nog afgehandeld

Na melding keurig afgehandeld

Ga zo door