Goeie storingsmonteur. Mindere onderhoudsmonteur. Telefonisch proberen goed dingen te regelen.

Reactie Volta NXT Storing:

Bedankt voor uw review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze storingsmonteur, en dat u onze telefonische service waardeert. We nemen uw opmerkingen over de onderhoudsmonteur serieus... Bedankt voor uw review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze storingsmonteur, en dat u onze telefonische service waardeert. We nemen uw opmerkingen over de onderhoudsmonteur serieus en zullen deze gebruiken om onze diensten verder te verbeteren.
We streven er altijd naar om de beste mogelijke service te bieden en uw feedback helpt ons om dit te bereiken. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, neem dan gelijk contact op met ons.
Team VoltaNXT

Zeer vriendelijk, behulpzaam en effectief

gebeld, goed geholpen

Behulpzaamheid, goed gemutste monteur op vrijdag de 13de

Reactie Volta NXT Storing:

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u onze service als vriendelijk, behulpzaam en effectief hebt ervaren. Het doet ons goed om te weten dat onze monteur u goed heeft... Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u onze service als vriendelijk, behulpzaam en effectief hebt ervaren. Het doet ons goed om te weten dat onze monteur u goed heeft geholpen, zelfs op vrijdag de 13de!
We streven er altijd naar om onze klanten op de best mogelijke manier service te bieden, en uw complimenten zijn een motivatie voor ons team. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Team VoltaNXT

Goede service

1 keer extra moeten bellen, maar toen was het ook snel geregeld

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur heeft alles goed uitgelegd en opgelost

Reactie Volta NXT Storing:

Wat een geweldige score. Wij zijn erg blij te lezen dat u zo tevreden bent en doen er alles aan u als klant in de toekomst nog van goede service te verlenen. Wij waarderen uw mening enorm en zijn u... Wat een geweldige score. Wij zijn erg blij te lezen dat u zo tevreden bent en doen er alles aan u als klant in de toekomst nog van goede service te verlenen. Wij waarderen uw mening enorm en zijn u dankbaar voor uw review.

Gewoon doorgaan.

Reactie Volta NXT Storing:

Wat fijn dat u tevreden bent met onze dienstverlening. Wij zijn erg blij te lezen dat u naar behoren geholpen bent en hopen u in de nabije toekomst nog vaker van dienst te kunnen zijn! Dank voor het... Wat fijn dat u tevreden bent met onze dienstverlening. Wij zijn erg blij te lezen dat u naar behoren geholpen bent en hopen u in de nabije toekomst nog vaker van dienst te kunnen zijn! Dank voor het achterlaten van een review!

Huub Vergeldt

Snelle deskundige service en meedenken als er een probleem optreed

Kunt u dit toelichten?

na vermelding direct een afspraak gerealiseerd

Wat viel u in positieve zin op?

snel een afspraak over de inzet van een service monteur

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Volta Limburg?

ik wil graag snel de nieuwe ketel geplaatst hebben.

Marc

Betrouwbare en snelle service.

Kunt u dit toelichten?

Ik werd zeer prettig te woord gestaan aan de telefoon en een afspraak was zo gemaakt.

vriendelijk personeel

C.L.M. Spreeuwenberg

Goede snelle actie

Kunt u dit toelichten?

erg snelle actie door Volta na de melding

Wat viel u in positieve zin op?

Jos, uit het zuid limburgse, luisterde goed. Hij gaf in verstaanbare taal uitleg over hetgeen hij deed.
De nieuwe thermostaat heeft hij gemonteerd en samen met mijn partner ingeregeld.
Jos...
Jos Chapeau!!!!!!!!!

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Volta Limburg?

Jos is voor ons een VOORBEELD techniker.

Geurtjens

financieel plaatje

moet een programma afluisteren

Wat viel u in positieve zin op?

werd direct geholpen , alleen geen tijdafsraak .Afspraken moeten afzeggen .

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Volta Limburg?

U vraagt of de storing is opgelost is moet U de vragen lijst later versturen.

Goede service

Kunt u dit toelichten?

Snel handelen van de telefoniste

Wat viel u in positieve zin op?

Hele fijne en aardige monteur. Die zijn kennis en kunde al 35 jaar uitvoert. Hier mag Volta zeer trots op zijn

Desbetreffende medewerker waarderen.

Reactie Volta NXT Storing:

Wat fijn dat u naar tevredenheid geholpen bent. Wij zijn als bedrijf erg blij te lezen dat u een goede uitleg gekregen heeft en alle zaken netjes opgepakt zijn. Fijn om te zien dat alles naar wens... Wat fijn dat u naar tevredenheid geholpen bent. Wij zijn als bedrijf erg blij te lezen dat u een goede uitleg gekregen heeft en alle zaken netjes opgepakt zijn. Fijn om te zien dat alles naar wens is verlopen en de monteur zijn werkzaamheden goed heeft uit kunnen voeren. Wij hopen u nog een lange tijd van dienst te kunnen zijn.

John Hamers

Goede en deskundige service

Correcte en duidelijke info

Vriendelijkheid en deskundigheid

geen, zo blijven

Reactie Volta NXT Storing:

Wat fijn dat u naar tevredenheid geholpen bent. Wij zijn als bedrijf erg blij te lezen dat u een goede uitleg gekregen heeft en alle zaken netjes opgepakt zijn. Wij hopen u nog een lange tijd van... Wat fijn dat u naar tevredenheid geholpen bent. Wij zijn als bedrijf erg blij te lezen dat u een goede uitleg gekregen heeft en alle zaken netjes opgepakt zijn. Wij hopen u nog een lange tijd van dienst te kunnen zijn.