Hamers

Uitstekende service

Werd direct geholpen

Vriendelijkheid

Grunewald

Zeer vriendelijk,goed geholpen,met ook nog een goed advies.

Kunt u dit toelichten?

Vrijdag gebeld,vandaag al geweest.

Ze weten wat zr doen.

Hartelijk bedankt voor uw reactie!

Ik ben niet tevreden over de adviezen die ik krijg om zuiniger te stoken

Kunt u dit toelichten?

er werd vrij snel een monteur gestuurd

niet veel

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Volta Limburg?

meer kennis omtrent de verwarmingsketel die ik heb of een betere uitleg

Bedankt voor uw reactie.
We vinden het erg jammer dat u niet tevreden bent over de adviezen van Volta Limburg.
Graag willen wij met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken....
Bedankt voor uw reactie.
Graag willen wij met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Klantvriendelijkheid is één van onze kernwaarde. Zou u zo vriendelijk willen zijn om ons telefonisch te bereiken via 088 027 8920?

H. Tuinman

Wij hebben 2 verwarmingsinstallaties, een paar maanden geleden aangeschaft bij Volta. Vandaag viel 1 installatie uit en de 2 e werkte niet naar behoren. Ook waren er 2 nieuwe thermostaten geplaatst.... Wij hebben 2 verwarmingsinstallaties, een paar maanden geleden aangeschaft bij Volta. Vandaag viel 1 installatie uit en de 2 e werkte niet naar behoren. Ook waren er 2 nieuwe thermostaten geplaatst. Tijdens de reparatie bleek dus dat de storing en het niet goed functioneren veroorzaakt werd door ondeugdelijke installatie van beide verwarmingen en thermostaten. Ik vind dit schokkend

Kunt u dit toelichten?

Eerder heb ik een storing en lekkage van water gemeld en is een monteur gekomen. Die heeft de oorzaak niet kunnen achterhalen. De monteur die vanavond kwam heeft alle problemen opgelost. Toen bleek... Eerder heb ik een storing en lekkage van water gemeld en is een monteur gekomen. Die heeft de oorzaak niet kunnen achterhalen. De monteur die vanavond kwam heeft alle problemen opgelost. Toen bleek ook dat alle problemen veroorzaakt zijn doordat de installaties en de thermostaten niet goed geïnstalleerd zijn.

De storingsmonteur was zeer
deskundig en vriendelijk ondanks dat het avond was

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Volta Limburg?

De installatie monteur was duidelijk niet goed op de hoogte van de installaties die hij moest installeren.

Goedemiddag,
We vinden het erg jammer dat de installatie te complex was voor de desbetreffende installateur, onze welgemeende excuses!
We vinden het erg belangrijk dat het probleem is...
Goedemiddag,
We vinden het erg belangrijk dat het probleem is opgepakt en het is erg fijn om terug te lezen dat onze storingsmonteur u deskundig en vriendelijk heeft geholpen!

Wiel Wetzels

Had na het bezoek van de onderhoudsmonteur een waterlekkage en deze kon onmogelijk de dag erna verholpen worden en dus moest ik nog een dag langer wachten

Kunt u dit toelichten?

Omdat het water bij de lekkage druppelde en niet spoot moest ik een dag langer wachten op bezoek van de monteur

Wat viel u in positieve zin op?

Tweede monteur gaf goede uitleg

Meer personeel aannemen

Bedankt voor uw reactie.
Vervelend dat u een lekkage heeft gehad en u langer heeft moeten wachten op de monteur.
We vinden het erg jammer dat we u niet meteen hebben kunnen helpen en dit...
Bedankt voor uw reactie.
We vinden het erg jammer dat we u niet meteen hebben kunnen helpen en dit willen we graag met u bespreken. Zou u zo vriendelijk willen zijn om ons telefonisch te bereiken via 088 027 8920?

Peter

Goeie service, top monteurs

Kunt u dit toelichten?

Ze begrijpen het en reageren

Aardige werknemers!

Niets

Bedankt voor uw reactie!
Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze werknemers!

Doek

Service is goed

Kunt u dit toelichten?

Zaterdag gebeld maandag gekomen. Alleen niet op de afgesproken tijd.

Wat viel u in positieve zin op?

Dat de uitleg duidelijk was.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Volta Limburg?

Als het druk is. Dat klanten geïnformeerd worden dat het later word. Dan is mijn inziens de begrip ook beter.

Ik vind van 9 tot 23.00 te lang wachten
Waarom geen dagdeel?

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Volta Limburg?

Een dagdeel doorgeven dat ze komen, dat moet mogelijk zijn

T. Ammerlaan

Kunt u dit toelichten?

Probleem was om 21.00 uur, je kan pas de volgende dag melden. Na 19.00 uur kan je niets melden

Vriendelijk personeel

Jammer dat je na 19.00 uur niets kan melden

Top monteur

Wachttijd aan telefoon 32 minuten

Wat viel u in positieve zin op?

Hele vriendelijke en vakbekwame monteur

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Volta Limburg?

Je krijgt alleen bericht aan telefoon dat je nog moment moet wachten zou fijn zijn als je weet hoeveel wachtenden nog voor zijn nu denk je na 15 min er is wat mis met telefoon bij volta