Goede service, persoonlijk gesprek

Snelle hulp ivm gaslucht

Goede service

Reactie Volta NXT Storing:

Wat ontzettend fijn dat u een goed en vooral persoonlijk gesprek heeft kunnen voeren. Wij vinden een band met onze klanten erg belangrijk en hopen u uiteraard nog jaren van dienst te kunnen zijn.... Wat ontzettend fijn dat u een goed en vooral persoonlijk gesprek heeft kunnen voeren. Wij vinden een band met onze klanten erg belangrijk en hopen u uiteraard nog jaren van dienst te kunnen zijn. Dank voor uw mening en de genomen tijd en moeite.

Wat viel u in positieve zin op?

Medewerker aan huis erg vriendelijk

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Volta Limburg?

Rekening houden wanneer mensen bellen dat ze een leek zijn in dit soort dingen. Soms het gevoel gegeven dat de beller er niks van snapt

Reactie Volta NXT Storing:

Beste, u geeft hele goede en terechte feedback. Hier zullen wij zeker rekening mee houden en dit ook bespreekbaar maken. Wij waarderen uw mening en gevoel uiteraard enorm. Dank voor het delen van... Beste, u geeft hele goede en terechte feedback. Hier zullen wij zeker rekening mee houden en dit ook bespreekbaar maken. Wij waarderen uw mening en gevoel uiteraard enorm. Dank voor het delen van deze mening en het tijd maken om een review te plaatsen.

Ben tevreden maar laat ieder zijn eigen keuze maken, zal wel vermelden dat ik goed zit.

Kunt u dit toelichten?

Kreeg een dame aan de telefoon die mij begreep en een monteur in deed plannen.

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijke monteur die de storing snel wist te verhelpen.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Volta Limburg?

Heb geen tips daar ik zeer tevreden ben.

Reactie Volta NXT Storing:

Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent en dat u ook goed begrepen bent door de telefoniste. Wij hopen u nog vele jaren van dienst te kunnen zijn. Dank voor uw review.

Zeer snel gehandeld

Kunt u dit toelichten?

Hele fijne medewerkster die heel goed heeft gehandeld

Wat viel u in positieve zin op?

Klantvriendelijkheid en goede service!!

Ga zo door!!

Reactie Volta NXT Storing:

Wat ontzettend fijn dat u snel geholpen bent en wij u op een goede manier hebben kunnen helpen. Wij zijn erg blij dat u tevreden bent en hopen dit nog vele jaren voor u te kunnen bewerkstelligen.... Wat ontzettend fijn dat u snel geholpen bent en wij u op een goede manier hebben kunnen helpen. Wij zijn erg blij dat u tevreden bent en hopen dit nog vele jaren voor u te kunnen bewerkstelligen. Dank voor de genomen tijd en moeite.

Thomas Kleine

Good email reply, nice staff, everything sorted out

Just by email

Wat viel u in positieve zin op?

Email reply and kindness of your medewerker

All fine

Reactie Volta NXT Storing:

Thank you for leaving a review. We appreciate your opinion as our customer and we hope to provide you with our services for many more years. Thank you again.

Ik heb sinds jaren naar volste tevredenheid een onderhoudscontract met Volta.

Kunt u dit toelichten?

Gewon bellen en vertellen wat er aan mankeert.

De hulpvaardigheid.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Volta Limburg?

Op de storingspagina alle storingscodes vermelden dat maakt onnodig vragen om hulp een stuk makkelijker.

Reactie Volta NXT Storing:

Wij zijn erg blij te lezen dat u al jaren een tevreden klant bent en de storingsdienst ook als fijn ervaart. Wij danken u voor uw genomen tijd en moeite om een review achter te laten.

Ik heb online een melding gemaakt van het niet beschikbaar zijn van warm water en Volta reageerde snel. De monteur die langskwam was erg vriendelijk, punctueel en vakkundig. Ik ben een zeer tevreden... Ik heb online een melding gemaakt van het niet beschikbaar zijn van warm water en Volta reageerde snel. De monteur die langskwam was erg vriendelijk, punctueel en vakkundig. Ik ben een zeer tevreden klant.

Kunt u dit toelichten?

De storing eenvoudig kunnen doorgeven via het Online meldingsformulier .

Wat viel u in positieve zin op?

Snelle reactietijd en de storingsoplossing!

Geen!

Reactie Volta NXT Storing:

Geweldig dat u ons zo hoog beoordeeld voor het oplossen van de storing! We doen ons best om onze klanten zo snel mogelijk van dienst te zijn om u weer zo snel mogelijk te voorzien van warm water.... Geweldig dat u ons zo hoog beoordeeld voor het oplossen van de storing! We doen ons best om onze klanten zo snel mogelijk van dienst te zijn om u weer zo snel mogelijk te voorzien van warm water. Bedankt dat u de tijd heeft genomen dit met ons te delen!

Paul schouwenberg

Altijd goed geholpen waneer er een storing was.

Kunt u dit toelichten?

Geen klachten. Snel geholpen al ik en storings mail stuurde .binnen een paar uur terug gebeld.👍

Snelle reactie op storing

Ga zo door.

Reactie Volta NXT Storing:

Prettig om de horen dat u zo goed bent geholpen door onze collega's bij het verhelpen van de storing! Fijn dat u zo snel bent geholpen en we zien u graag een volgende keer weer!

Tot nou toe alleen maar positieve ervaring, behalve bij het installeren v.d.cvketel door onder aannemer, lang geleden

Gelijk serieus genomen

Wat viel u in positieve zin op?

Beleefdheid en het oplossend meedenken

Kortere tijdsplanning. Tussen 12.30u en 17.00u is te lang

Reactie Volta NXT Storing:

Mooi dat u ons zo hoog heeft beoordeeld! Wij streven er naar om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en proberen altijd mee te denken in oplossingen. Waar mogelijk proberen wij een korte... Mooi dat u ons zo hoog heeft beoordeeld! Wij streven er naar om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en proberen altijd mee te denken in oplossingen. Waar mogelijk proberen wij een korte planning te maken, helaas is dit niet altijd mogelijk in verband met uitloop of onvoorziene omstandigheden. Graag tot een volgende keer weer!

Soudant

Wel, snel, accuraat en kennis van zaken

Bellen en afspraak gemaakt

Snelle service

Reactie Volta NXT Storing:

Bedankt dat u ons zo goed heeft beoordeeld over de geleverde service. Uw mening wordt er gewaardeerd!