Prettige reactie en snelle oplossingen.

Kunt u dit toelichten?

Werd goed en direct doorgeschakeld naar een medewerker.

Wat viel u in positieve zin op?

Snelle reactie en afspraak. De tijd die de monteur zich nam om te onderzoeken en uit te leggen.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Volta Limburg?

Geen. Vooral zo doorgaan.

Reactie Volta NXT Storing:

Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw feedback te delen met ons! Wij zien u graag weer bij een volgend bezoek!

Boermans

Ik ben heel tevreden over de service. Ik vind Volta wel aan de dure kant

Kunt u dit toelichten?

De wachttijd aan de telefoon was in vergelijking met andere wachttijden redelijk. Een afspraak met de monteur kon op korte termijn. Dat is fijn.

Vriendelijke, duidelijke uitleg.
De snelle service.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Volta Limburg?

Iets specifieker zijn over de tijd. Een dagdeel is oké, een aanduiding van ca 2 uur zou beter zijn.

Reactie Volta NXT Storing:

We zijn enorm blij dat we u vorige week naar tevredenheid hebben geholpen en u zo positief bent over onze service! We zien u graag weer bij een volgende keer!

Tevreden tot nu toe

Lang gewacht op verbinding

Goeie service

Reactie Volta NXT Storing:

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. Tot een volgende keer!

Wij hebben de huurketel (en jullie) overgenomen van de vorige bewoner en ervaren tot nu toe een goede en snelle service

Geen warm water. Om 8.30 gemeld om 10.30 storing verholpen

Kundige monteur

Reactie Volta NXT Storing:

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven en fijn om te horen dat wij u naar tevredenheid van dienst zijn geweest bij uw storing aan de Cv-ketel!

Erkens

Ik wordt goed en accuraat geholpen zowel aan de telefoon als door de monteur

alles

Reactie Volta NXT Storing:

Het doet ons goed om te lezen dat u zo positief bent over onze medewerkers. Fijn om te zien dat u de moeite heeft genomen om dit met ons te delen!

Ruud Moers

Vakkundige en vriendelijke monteur

Duidelijke uitleg

Reactie Volta NXT Storing:

Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de werkzaamheden en vriendelijkheid van onze monteur. Tot de volgende keer!

Particulier

Staat voorwat zij beloven

Kunt u dit toelichten?

Een belletje en het was geregeld

Snelle hulp

Blojf zo leveren

Reactie Volta NXT Storing:

Bedankt voor het invullen van het reviewformulier.
Heel fijn te lezen dat u zo tevreden bent. Wij hopen u nog lang tevreden te kunnen houden met onze service en dienstverlening.

Paul sloesen

Alles prima van telefoon naar reparatie

Kunt u dit toelichten?

Direct iemand aan de lijn die zorgde voor inplanning

Alles

Bedankt voor deze mooie feedback.
Wat fijn dat onze snelle service goed is bevallen. Onze storingslijn is 24/7 bereikbaar om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen.
Wij streven...
Bedankt voor deze mooie feedback.
Wij streven ernaar om u tevreden te houden met onze service en dienstverlening.

Louis Duchateau

Houden zich steeds aan de afspraak

Werd direct geholpen

Wat viel u in positieve zin op?

Dat alles netjes geregeld is

Volta NXT is...
Bedankt voor deze mooie feedback.
Volta NXT is ontzettend trots op de monteurs die met plezier en passie hun werk uitvoeren en overbrengen richting onze klanten.

Zeer tevreden

ging prima

kundig, vriendelijk en geduldig

Reactie Volta NXT Storing:

Wij zijn erg blij met uw mooie terugkoppeling! Wij waarderen uw positieve feedback en zijn erg blij te lezen dat u tevreden bent over het werk van de monteurs. Wij danken u voor de tijd en genomen... Wij zijn erg blij met uw mooie terugkoppeling! Wij waarderen uw positieve feedback en zijn erg blij te lezen dat u tevreden bent over het werk van de monteurs. Wij danken u voor de tijd en genomen moeite om deze fijne review te schrijven.