G.Tielen

Goede en snelle service.

Kunt u dit toelichten?

een telefoontje en prettig gesprek met medewerker. prima.

kort en zakelijk.

geen.

Reactie Volta NXT Storing:

Wij vinden het erg fijn te lezen dat u snel en juist geholpen bent. U wordt bedankt voor de genomen tijd en moeite een review te plaatsen!

Probleem is snel verholpen

telefoontje

snel opgelost

geen verbetering

Reactie Volta NXT Storing:

Bedankt voor de feedback.
Wat fijn om te lezen dat probleem aan het toestel snel is verholpen.

Reageren snel. Probleem wordt opgelost.

Kunt u dit toelichten?

Snel telefonisch contact maar mevrouw probeerde alles on me de problemen zelf te laten oplossen, hetgeen uiteraard niet lukte.

Werkte goed en snel.

Reactie Volta NXT Storing:

Heel fijn te lezen dat u zo tevreden bent en dat het probleem opgelost is.. Wij hopen u nog lang tevreden te kunnen houden met onze service en dienstverlening. Dank voor uw review.

Ronald

Altijd vriendelijk en behulpzaam.

Kunt u dit toelichten?

Werd via snel en vriendelijk geholpen via services lijn. De monteur was snel terplekke. Was vriendelijk en loste het probleem snel op.

Wat viel u in positieve zin op?

Ongelooflijk snel dat de monteur aanwezig was en de storing verhielp.

Blijf zo door gaan.

Bedankt voor de feedback,
Wat goed om te lezen dat de algemene score 5/5 sterren heeft gekregen van u.
Bedankt voor de feedback,
Wat goed om te lezen dat de algemene score 5/5 sterren heeft gekregen van u.
Wist u dat onze storingslijn 24/7 bereikbaar is? Zo kunnen wij onze klanten op alle tijdstippen van de dag zo goed mogelijk helpen.

Jo van Reijmersdal

Zondag om 8:30 storing gemeld. Om 10:30 monteur aan de deur. Om 11:00 klep vervangen en monteur weer de deur uit. Geweldige service.

Zie boven

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijke, beleefde en vooral kundige monteur. Hij gaf ook nog een paar goede tips, dingen waarvan ik niet wist.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Volta Limburg?

Dit zijn gouden medewerkers, raak ze niet kwijt en geef ze de waardering die ze verdienen.

Reactie Volta NXT Storing:

Bedankt voor deze mooie feedback.
Wat fijn dat onze snelle service goed is bevallen. Onze storingslijn is 24/7 bereikbaar om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen.
Volta NXT is...
Bedankt voor deze mooie feedback.
Volta NXT is ontzettend trots op de monteurs die met plezier en passie hun werk uitvoeren en overbrengen richting onze klanten.

Snel en efficient

snel en efficient

snel en efficient

nvt

Reactie Volta NXT Storing:

Bedankt voor de genomen moeite voor het invullen van het formulier.
Onze monteurs worden opgeleid zodat ze bij alle klanten snel en efficiënt kunnen werken.
Wist u dat onze storingslijn 24/7...
Bedankt voor de genomen moeite voor het invullen van het formulier.
Wist u dat onze storingslijn 24/7 bereikbaar is? Zo kunnen wij u ook buiten kantoortijden zo goed mogelijk helpen.

Frank Becker

Vriendelijk, kundig, goed bereikbaar

Kunt u dit toelichten?

Callcenter was bereikbaar in de avond en de dag erna kwam de monteur

Wat viel u in positieve zin op?

De monteur was zeer correct; stelde zich netjes voor, vertelde wat zijn diagnose was en wat hij ging doen; ik kreeg ook nog wat uitleg over mijn cv ketel. Kortom: een visitekaartje voor Volta!

Reactie Volta NXT Storing:

Bedankt voor de genomen moeite om het feedbackformulier in te vullen.
Bedankt voor de genomen moeite om het feedbackformulier in te vullen.
Om u en onze andere klanten zo goed en snel mogelijk te kunnen helpen is onze storingslijn 24/7 bereikbaar. Vriendelijk- en kundigheid staan bij Volta NXT hoog in het vaandel!

Passier

Probleem is niet opgelost. Terwijl exact hetzelfde probleem een aantal jaren geleden door een collega wel is opgelost. Volgens medewerker valt dat niet binnen zijn takenpakket.
De medewerker...
De medewerker een aantal jaar geleden verleende wel die service om dat probleem op te lossen. Uw medewerker van nu vond dat geen service?
Nogmaals chapeau aan die medewerker toen.

Probleem is niet opgelost

Wat viel u in positieve zin op?

Dat er snel een afspraak is geregeld

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Volta Limburg?

Wellicht had medewerker kunnen aangeven hoe we dot kunnen oplossen. In plaats van zeggen dit valt niet binnen mijn takenpakket.

Bedankt voor de feedback,
Wat vervelend om te lezen dat uw probleem niet op de gewenste manier is opgelost,
Bedankt voor de feedback,
U kunt ons telefonisch bereiken op het telefoonnummer 088 027 8920, op deze manier kunnen we de opties met u bespreken. Dit om u op de juiste manier te helpen en om problemen in de toekomst te voorkomen.

Heb er vertrouwen in maar…

Kunt u dit toelichten?

Melden ging goed waren snel hier maar heeft het probleem niet opgelost. Alleen afgedopt rest moest ik zelf maar regelen. Had geen materiaal voor koperen buizen bij zich alleen dus kon hij alleen de... Melden ging goed waren snel hier maar heeft het probleem niet opgelost. Alleen afgedopt rest moest ik zelf maar regelen. Had geen materiaal voor koperen buizen bij zich alleen dus kon hij alleen de buis doorzagen en afdoppen

Wat viel u in positieve zin op?

Jullie hebben fijne werknemers maar sommige hebben geen zin om het probleem op te lossen en zijn dan na 10 minuten weer weg.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Volta Limburg?

Denk dat jullie wel weten hoe hier mee om te gaan, denk zelf (heb eigen bedrijf) dat als mensen je bellen en het is een half uur werk dat je niet weggaat en de mensen met het probleem laten zitten.... Denk dat jullie wel weten hoe hier mee om te gaan, denk zelf (heb eigen bedrijf) dat als mensen je bellen en het is een half uur werk dat je niet weggaat en de mensen met het probleem laten zitten. Heb het nu zelf gemaakt met drie knel koppelingen in een half uur waarom kan hij dat dan niet. Omdat hij geen knelkoppelingen in zijn bus had? Raar. Dacht dat ik service contract heb. Maar dit voorval zegt in mijn optiek niet echt iets over jullie bedrijf want die hebben me heel vaak goed geholpen maar dit is flut. Volgende keer beter hoop ik dan.

Reactie Volta NXT Storing:

Beste, wat vervelend dat u niet naar tevredenheid geholpen bent. Wij kunnen ons goed voorstellen dat het niet naar wens is gegaan en snappen uw review hierom zeker. Wij zullen intern naar het... Beste, wat vervelend dat u niet naar tevredenheid geholpen bent. Wij kunnen ons goed voorstellen dat het niet naar wens is gegaan en snappen uw review hierom zeker. Wij zullen intern naar het probleem kijken waar het mis gegaan is. Al met al fijn dat u het zelf ook heeft weten op te lossen. Excuses voor het ongemak. Mocht u hier nog iets over kwijt willen dan bent u uiteraard vrij om contact met ons op te nemen via 088-0278920.

Probleem snel opgelost.

Kunt u dit toelichten?

Gebeld en er werd direct iemand gestuurd.

Snelle reactie

Goedendag,
Bedankt voor de reactie.
Wat fijn dat we u compleet kunnen ontzorgen en dat wij goede service verlenen!