Bastin

Vriendelijke monteur, goeie service!!

Kunt u dit toelichten?

Telefonisch goed te bereiken. Geen lange wachtrij

Wat viel u in positieve zin op?

Kennis en kunde van de monteur en vriendelijkheid

Nvt

Reactie Volta NXT Storing:

Wij zijn erg blij met uw fantastische terugkoppeling! Wij danken u voor de tijd en genomen moeite om deze fijne review te schrijven

Zijn zeer tevreden met de service

Kunt u dit toelichten?

Ondanks de drukte in deze periode toch snel geholpen

Snel verhelpen van storing

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Volta Limburg?

Enige min punt was dat er een verkeerd type ketel was genoteerd door telefoniste.
Dit vond de monteur niet prettig. Misschien volgende keer beter luisteren want ik had het wel goed doorgegeven.

Reactie Volta NXT Storing:

Servicemonteur deed goed zijn werk en aan de telefoon werd ik de eerste keer serieus genomen, tweede keer reageerde de telefoniste nogal geïrriteerd maar dat is mss vanwege de drukte

Kunt u dit toelichten?

We hebben eerst zelf het een en ander moeten uitproberen en toen dat niet werkte werd er een afspraak gemaakt. De monteur kwam gelukkig de volgende dag al!

Wat viel u in positieve zin op?

Dat we, ondanks de drukte op dit moment omdat veel mensen met storingen kampen door het koude weer, toch zo snel geholpen werden

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Volta Limburg?

De wachttijd aan de telefoon was lang maar ik begrijp dat het nu heel erg druk is, en dat je dan niet zomaar extra personeel in kunt zetten, zeker niet in deze tijd van arbeidskrapte. Dus eigenlijk... De wachttijd aan de telefoon was lang maar ik begrijp dat het nu heel erg druk is, en dat je dan niet zomaar extra personeel in kunt zetten, zeker niet in deze tijd van arbeidskrapte. Dus eigenlijk vind ik dat jullie het gewoon al heel goed doen.

Gewoon tekenen

Kunt u dit toelichten?

Wel een lange wachttijd vooral ik iemand aan de lijn had

Monteur

Telefonische Wachttijd verbeteren

Reactie Volta NXT Storing:

Goede service en uitleg wat er aan de hand was

Kunt u dit toelichten?

Werd meteen goed te word te staan

Wat viel u in positieve zin op?

De vriendelijke heid van de medewerkers

Ga zo door

Hommen

Snel service verleent en snel de storing opgelost door een nieuwe drukmeter erin te zetten

Kunt u dit toelichten?

Via internet storing gemeld en binnen 24 uur was het opgelost.

Vakkundigheid loodgieter

NVT

M Koppen

Goede service

Kunt u dit toelichten?

Meteen contact met service afdeling

Vriendelijk en correct

Ga zo door

Reactie Volta NXT Storing:

Snel iemand na telefonisch contact die langs kwam. Vriendelijke medewerker.

Kunt u dit toelichten?

Lang aan de telefoon gehangen maar alsnog snel geholpen.

Vriendelijke medewerker. Snelle service

Online afspraken inplannen

Reactie Volta NXT Storing:

Snelle reactie bij storing in drukke periode. Goed verholpen.

Kunt u dit toelichten?

Na melding kon de monteur al de volgende dag komen. Alleen omdat wij niet konden is het bezoek 3 dagen na melding geweest.

Wat viel u in positieve zin op?

Snel ter plaatse na melding. Goede uitleg over storing en wat je zelf kunt doen bij herhaling. Vriendelijke monteur.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Volta Limburg?

Betere uitleg over wat je zelf kunt/moet doen voor onderhoud. Slechts 1x per 2 jaar bezoek met onderhoudscontract. Tussenliggende jaar moet je ook zelf wat doen blijkbaar.