Wat viel u in positieve zin op?

Enthousiaste en vriendelijke medewerker, denkt mee met de klant. Heeft mij goed geholpen en tevens tips gegeven over mijn verbruik etc.

Reactie Volta NXT Storing:

Wij zijn erg blij met uw fantastische terugkoppeling! Wij danken u voor de tijd en genomen moeite om deze fijne review te schrijven

Ik zou jullie NIET aanbevelen, omdat ik al 2 weken!!!! volgens eigen zeggen van jullie een spoedgeval ben en nu nog steeds niets is opgelost. Zelfs geen afspraak wanneer het probleem wordt opgelost.... Ik zou jullie NIET aanbevelen, omdat ik al 2 weken!!!! volgens eigen zeggen van jullie een spoedgeval ben en nu nog steeds niets is opgelost. Zelfs geen afspraak wanneer het probleem wordt opgelost.
ELKE DAG MOET IK DE CV BIJVULLEN!!!! TERWIJL IK IN EEN APPARTEMENT WOON. (WAAR GAAT DIT WATER NAARTOE?)

Kunt u dit toelichten?

Wij worden van t kastje naar de muur gestuurd.
Volta lost niets op en met de ingehuurde bedrijven kom ik ook niet verder.

Geen idee meer.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Volta Limburg?

Zorg dat er een duidelijke afspraak met de klant wordt gemaakt, zodat hij weet waar hij aan toe is en WANNEER iets wordt opgelost.
Het is zeer frustrerend als jullie aangeven dat iets met...
Het is zeer frustrerend als jullie aangeven dat iets met spoed wordt opgepakt en wij inmiddels 2 weken op een oplossing wachten.

S Aan den Boom

Alles prima in orde gemaakt

Prima geholpen

Vriendelijkheid

Nvt

Reactie Volta NXT Storing:

Wat fijn dat alles goed gelukt is, wij zijn erg blij te lezen dat u tevreden bent en danken u voor uw review.

Prima service

Een email was voldoende

Goede communicatie

Erik Bartels

Service gericht.

Kunt u dit toelichten?

Alles snel telefonisch geregeld.

Service gerichtheid, vriendelijke personeel

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Volta Limburg?

Laatste puntjes op de i, ook hier de tijd voor nemen

Reactie Volta NXT Storing:

Wij zijn erg blij met uw mooie terugkoppeling! Wij danken u voor de tijd en genomen moeite om deze fijne review te schrijven.

Hohmann

Ben snel en goed geholpen

Een telefoontje was genoeg

Dat ik binnen 2 dagen geholpen ben ondanks dat het winter is

R.C. Kerpershoek

Zeer snel en klantgericht geholpen bij een CV-storing terwijl wij zelf op vakantie waren in Nieuw-Zeeland.

Kunt u dit toelichten?

Na melding via Wendy heeft zij direct contact opgenomen met onze buren.

Wat viel u in positieve zin op?

Snelle, zakelijke en klantgerichte manier van werken.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Volta Limburg?

Geen, ik ben heel tevreden.

E de Willigen

Vriendelijk personeel. Echter bij een storing van een recent door Volta geplaatste nieuwe aardgebonden(dure) warmtepomp werd er voor de zoveelste keer in eerste instantie een monteur gestuurd die... Vriendelijk personeel. Echter bij een storing van een recent door Volta geplaatste nieuwe aardgebonden(dure) warmtepomp werd er voor de zoveelste keer in eerste instantie een monteur gestuurd die niet op de hoogte was van de werking van de pomp. Vervolgens bijna een week in de kou moeten wachten op een monteur die wel kundig was. Dat betrof Patrick Bodelier. Deze was betrokken, vriendelijk en heel goed op de hoogte van de werking van betreffende pomp. Hij verhielp de storing en gaf veel uitleg over de werking van de pomp.
Ik zou u adviseren om bij degene die de storing bij uw bedrijf ontvangt een naslagwerk te geven zodat deze direct kan zien wie competent is om betreffende storing op te lossen. Dat voorkomt een hoop frustratie

Zie boven

Wat viel u in positieve zin op?

De gesprekken en houding van de medewerkers

Zie boven

Nvt

daems

Voldoende goed geholpen

Kunt u dit toelichten?

snel aan de telefoon en duidelijke afspraken

volgens afspraken geholpen

ga zo door