Jos en Ine de Bock

Ryan, de monteur is zeer kundig, vriendelijk en meedenkend! Compliment.

x

Wat viel u in positieve zin op?

Ryan de monteur was zeer behulpzaam en vriendelijk

meer mensen aannemen zoals Ryan

Reactie Volta NXT Storing:

Ryan is ontzettend blij met uw beoordeling en uiteraard maakt dit ons als organisatie Trots. Bedankt voor uw beoordeling!

Walravens

Uitgaande van de storingsmelding van deze week en de afhandeling dit lagere cijfer. * 1e storingsmelding 07-11-2023 om 9.46 uur - medewerkster stond mij vriendelijk te woord! Standaard vragen... Uitgaande van de storingsmelding van deze week en de afhandeling dit lagere cijfer. * 1e storingsmelding 07-11-2023 om 9.46 uur - medewerkster stond mij vriendelijk te woord! Standaard vragen gesteld zelf alle stappen al doorlopen - kon helaas geen tijdblok aangeven wanneer monteur zou komen? Kwam tegen 16.00 - 16.15 uur - genoteerde code van storing was onjuist - zou onjuist / niet volledig genoteerd zijn? Monteur vroeg of ik warmwater kraan in keuken wilde aanzetten - die hij vervolgens vanuit de ruimte waar de CV ketel hangt - uit zette! Na wat afgesteld en gemeten te hebben is monteur gegaan - en ik zou bij nieuwe klachten even opnieuw bellen!
Wat gebeurd - monteur weg - in heel het huis geen water uit de warm water kraan?? Enkel koud... gebeld met 088-027 8888 tel. gaat over en zou worden doorverbonden - wat niet gebeurde??
Zelf op 08-11-2023 opnieuw gebeld met het nummer ( 7.30 - 7.40 - 7.50 ) niemand die de telefoon aan nam?? Om 8.17 uur eindelijk iemand aan de telefoon!!!! Deze medewerkster ging ervanuit dat de monteur "niets" vergeten was op weer open te draaien - monteur zou alles gecontroleerd hebben voordat, hij weg gaat. en dus ook het warmwater - ik had nieuwe storing volgens haar - wat niet zo was...!! Aangegeven wat er gebeurd was - en dat monteur het warmwater vanuit de CV ruimte zelf had dicht gezet... - dit kon volgens haar niet - er moest een nieuwe storingsmelding gemaakt worden of ik de foutcode kon doorgeven van de ketel... * die was er niet - omdat, ik afspraken verzet had voor de monteur had ik enkel tot 11.00 uur thuis de tijd om hem te ontvangen - hier kon ze niet aan voldoen! Gevraagd of het mogelijk was de monteur even te bellen en hem te vragen of ik zelf het warmwater in huis kon herstellen - na heel lang aandringen heeft ze monteur gebeld - en die geeft aan: o, ik heb de inlaatcombi dichtgezet!!!!!!! en vergeten open te draaien! * dus toen de medewerkster aan de lijn kwam en aangaf de inlaatcombi staat dicht gaf ik aan: hoe kan dat dan?? Om mijn verhaal even voor haar duidelijk te maken dat de monteur iets vergeten was... en mijn verhaal weldegelijk zo gelopen was.. wilde zij mij uitleggen hoe de inlaatcombi weer open gezet werd... wat gebeurd op weg naar kelder verbinding verbroken! Zelf terug gebeld kreeg ik andere collega aan telefoon - die mij via interne hulp geholpen heeft de installatie weer aan het werk te krijgen... en die heb ik nogmaals aangegeven: jullie zijn om de een of andere rede sinds gisteravond tot vanochtend 8.17 uur niet bereikbaar voor storingsmeldingen??? Zij zou dit doorgeven en in de gaten houden of er meer klachten waren.. Dus al met al een niet zo goed storingsverhaal / melding en afhandeling..

Kunt u dit toelichten?

zie boven - niet bereikbaar - telefoon gaat doorverbinden - gaat paar keer over en wordt afgebroken...

Wat viel u in positieve zin op?

Dat de laatste medewerkster - alles geprobeerd heeft om me zo goed en ze vlug mogelijk te helpen.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Volta Limburg?

In elk geval de bereikbaarheid buiten kantooruren fors verbeteren.

Reactie Volta NXT Storing:

Beste M. Walravens, wat vervelend dat dit zo gelopen is. Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat het erg vervelend is dat u buiten kantoor uren niemand heeft kunnen bereiken om het probleem nog... Beste M. Walravens, wat vervelend dat dit zo gelopen is. Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat het erg vervelend is dat u buiten kantoor uren niemand heeft kunnen bereiken om het probleem nog eens op te lossen. Zoals mijn collega heeft aangegeven zullen wij dit intern zeker in de gaten houden en waar mogelijk oplossen. Wij doen ons best om onze dienstverlening te verbeteren, onze excuses voor het geleden ongemak. Wij zijn echter blij te lezen dat de laatste collega u goed van dienst is geweest en haar best heeft gedaan het op te lossen. Wij danken u voor uw reactie en waarderen uw feedback enorm.

Goede / adequate levering/service

Eén telefoontje

Alleen maar positief

Ga zo door

Reactie Volta NXT Storing:

Fijn dat u positief bent en ons ook nog doet belonen met een 10, fantastisch! Hier worden wij heel blij van. Bedankt dat u de moeite heeft genomen ons te beoordelen.

Linssen

Goede service

Kunt u dit toelichten?

Ging gemakkelijk via de telefoon.

Wat viel u in positieve zin op?

Het probleem was in een dag opgelost.

Geen.

Reactie Volta NXT Storing:

Fijn dat uw storing binnen een dag verholpen was. Ik zal de complimenten delen met onze service en onderhoudsafdeling. Bedankt voor deze mooie beoordeling.

Willems

Goede service

Kunt u dit toelichten?

Gebeld en afspraak gemaakt afspraak perfect nagekomen

Wat viel u in positieve zin op?

Jongens werkte goed samen waren beleeft én heel vriendelijk

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Volta Limburg?

Blijven praten en luisteren naar je collega's

Reactie Volta NXT Storing:

Bedankt voor de fantastische beoordeling. Goed om te horen dat dat alle afspraken zijn nagekomen en uw optimaal heeft mogen genieten van de service en klantvriendelijkheid van onze monteurs. Daar... Bedankt voor de fantastische beoordeling. Goed om te horen dat dat alle afspraken zijn nagekomen en uw optimaal heeft mogen genieten van de service en klantvriendelijkheid van onze monteurs. Daar doen wij het voor!

Betrouwbaarheid

Gemakkelijk contact

Snelheid en klantvriendelijkheid

Reactie Volta NXT Storing:

Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent en onze betrouwbaarheid hoog beoordeeld, bedankt voor de goede beoordeling.

Rene

Snelle service, vriendelijke monteurs

Per email direct antwoord

Wat viel u in positieve zin op?

De snelle service en het geduld nav alle vragen die ik stelde

Nvt

Reactie Volta NXT Storing:

Fijn dat u tevreden bent, wij zijn erg blij dat u een terugkoppeling heeft gegeven!

hub van heur

Correctheid

Kunt u dit toelichten?

te weinig monteurs om snel geholpen te worden

vriendelijkheid

ga zo door

Prima service.

Kunt u dit toelichten?

Een belletje en de zaak was geregeld.

Allemaal vriendelijke medewerkers.

Ga zo door.