Om dat ik te vreden ben

Was zeer snel

Wat viel u in positieve zin op?

Dat ik serieus word genomen,

Ga zo door,ben tevreden

Reactie Volta NXT Storing:

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de snelheid van onze service en dat u zich serieus genomen voelt door ons team. Uw feedback is erg... Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de snelheid van onze service en dat u zich serieus genomen voelt door ons team. Uw feedback is erg belangrijk voor ons en motiveert ons om door te gaan met het leveren van uitstekende service.
We waarderen uw suggestie om op dezelfde manier door te gaan en zullen ons best doen om uw verwachtingen te blijven overtreffen. Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in Volta Limburg en voor uw beoordeling van 8/10.

Dennis

Denken mee met de klant

Goede monteurs

Reactie Volta NXT Storing:

Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling! We zijn verheugd te horen dat u onze service met een 10/10 waardeert. Het is geweldig om te weten dat onze monteurs en de geboden service aan uw... Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling! We zijn verheugd te horen dat u onze service met een 10/10 waardeert. Het is geweldig om te weten dat onze monteurs en de geboden service aan uw verwachtingen voldoen en dat u onze klantgerichte aanpak waardeert.
Uw positieve feedback over de goede monteurs en de uitstekende service motiveert ons om door te gaan met het leveren van de hoogste kwaliteit. We streven er altijd naar om met onze klanten mee te denken en hen de best mogelijke ervaring te bieden.
Nogmaals bedankt voor uw review. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Vreuls

2x moeten bellen omdat ik de code niet meer wist

Wat viel u in positieve zin op?

De moeite wat de monteur deed

Ga zo door

Reactie Volta NXT Storing:

Bedank voor uw feedback en uw beoordeling van 8/10. We waarderen uw geduld en begrijpen dat het vervelend kan zijn om meerdere keren te moeten bellen vanwege een vergeten code. We zijn blij om te... Bedank voor uw feedback en uw beoordeling van 8/10. We waarderen uw geduld en begrijpen dat het vervelend kan zijn om meerdere keren te moeten bellen vanwege een vergeten code. We zijn blij om te horen dat onze monteur zijn best heft gedaan om u te helpen en dat u onze service als goed ervaart.
Uw suggestie om zo door te gaan nemen we ter harte. We blijven ons inzetten om onze service te verbeteren en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Waterschoot

Prima service, komen afspraken na

Kunt u dit toelichten?

Erg lange wachttijd aan telefoon om storing te melden, daarna loopt alles prima

Nvt

Geen tips

Reactie Volta NXT Storing:

Bedankt voor uw geweldige beoordeling! We verheugd om te horen dat u onze service met een 10/10 waardeert. Het spijt ons om te horen dat u een lange wachttijd aan de telefoon heeft ervaren om een... Bedankt voor uw geweldige beoordeling! We verheugd om te horen dat u onze service met een 10/10 waardeert. Het spijt ons om te horen dat u een lange wachttijd aan de telefoon heeft ervaren om een storing te melden, maar we zijn blij dat alles daarna prima verliep.
We waarderen uw feedback en zullen blijven werken aan het verbeteren van onze telefonische bereikbaarheid. Nogmaals bedankt voor uw positieve woorden en vertrouwen in VoltaNXT.
Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, neem dan gelijk contact met ons op.

Lurken

Monteur was snel ter plaatse en wist het probleem accuut op te lossen

Kunt u dit toelichten?

Direct door professionaal personeel begrepen en geholpen

Wat viel u in positieve zin op?

deskundig personeel aan telefoon en monteur

Reactie Volta NXT Storing:

Bedankt voor uw geweldige review! We zijn verheugd te horen dat onze monteur snel ter plaatse was en het probleem direct kon oplossen. Het is fantastisch om te weten dat u onze professionele en... Bedankt voor uw geweldige review! We zijn verheugd te horen dat onze monteur snel ter plaatse was en het probleem direct kon oplossen. Het is fantastisch om te weten dat u onze professionele en deskundige service zo waardeert.
Uw beoordeling van 10/10 is een enorme motivatie voor ons team om op deze manier door te gaan. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden en uw positieve feedback bevestigt dat we op de goede weg zijn.
Team VoltaNXT

Na ons telefoontje binnen een uurtje hulp.Het euvel verholpen.
Toppie

Geen moeite

Vriendelijk personeel

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Volta Limburg?

Ga zo door.Voor ons zijn er geen verbeterpunten

Reactie Volta NXT Storing:

Bedankt voor uw fantastische review! We zijn blij te horen dat u onze service als probleemloos heeft ervaren en dat ons vriendelijke personeel een positieve indruk heeft achtergelaten.
Het is...
Het is geweldig om te weten dat we binnen een uur na uw telefoontje hulp konden bieden en het probleem hebben opgelost. Uw beoordeling van 10/10 en uw aanmoediging om zo door te gaan, zijn een enorme motivatie voor ons team.
We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en uw feedback bevestigt dat we op de goede weg zijn. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, staan we altijd voor u klaar!

Ml, Bongaerts

Super service

Ging vrij snel

Wat viel u in positieve zin op?

Het mij geruststellen en super vriendelijk

Reactie Volta NXT Storing:

Bedankt voor uw geweldige review! We zijn blij te horen dat u onze service als snel en efficiënt heeft ervaren. Het is fantastisch om te weten dat onze vriendelijke benadering en geruststellende... Bedankt voor uw geweldige review! We zijn blij te horen dat u onze service als snel en efficiënt heeft ervaren. Het is fantastisch om te weten dat onze vriendelijke benadering en geruststellende service zo gewaardeerd worden.
Mocht u nog vragen of suggesties hebben, aarzel niet en neem gelijk contact met ons op.

Meuffels

Uitstekende service, zowel bij het maken van een storingsafspraak als het bezoek van vriendelijke monteur

Afspraak prima kunnen regelen

Wat viel u in positieve zin op?

Dat goed werd meegedacht bij melding en door behulpzame vriendelijke monteur

Ga zo door

Reactie Volta NXT Storing:

Bedankt voor uw fantastische review! We zijn verheugd te horen dat u onze service als uitstekend heeft ervaren, zowel bij het maken van de afspraak als tijdens het bezoek van onze vriendelijke... Bedankt voor uw fantastische review! We zijn verheugd te horen dat u onze service als uitstekend heeft ervaren, zowel bij het maken van de afspraak als tijdens het bezoek van onze vriendelijke monteur.
Het is geweldig om te weten dat u onze inspanningen om mee te denken en behulpzaam te zijn, waardeert. Uw beoordeling van 10/10 motiveert ons om op deze weg door te gaan en onze service nog verder te verbeteren.
We waarderen uw aanmoediging en zullen ons best doen om deze hoge standaard te handhaven. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, staan we altijd voor u klaar!

snel en acuraat

Vriendelijke monteur

Reactie Volta NXT Storing:

Bedankt voor uw feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze vriendelijke monteur en de goede service. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te... Bedankt voor uw feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze vriendelijke monteur en de goede service. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden.
We waarderen uw beoordeling van 7/10 en zullen uw opmerkingen gebruiken om onze diensten verder te verbeteren. Als u nog verdere suggesties of opmerkingen heeft, horen we dat graag!
Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan gelijk contact met ons op.

latten

snel contact

Wat viel u in positieve zin op?

goede uitleg van de monteur en zeer klant vriendelijk

ga zo door