Janssen

De dame die mijn vrouw te woord stond was niet zo prettig , maar de monteur krijgt van mij een negen

Kunt u dit toelichten?

Heb ik net al gezegd ,de dame aan de telefoon krijgt van mij een vier

Alleen de monteur voldeed

Ik heb geen tips

Reactie Volta NXT Storing:

Bedankt voor uw bericht en de beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over de service van onze monteur, waarvoor dank. Graag kom ik met u in contact om onze dienstverlening te verbeteren. Dit gezien u... Bedankt voor uw bericht en de beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over de service van onze monteur, waarvoor dank. Graag kom ik met u in contact om onze dienstverlening te verbeteren. Dit gezien u telefonisch een andere ervaring heeft gehad. U kunt ons, indien u hiervoor openstaat, bereiken op 088-0278920. Bedankt!

Ben Dolmans

Prima service

Goed geholpen

Professionaliteit

Reactie Volta NXT Storing:

Bedankt voor uw bericht en de beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over de service, waarvoor dank. Wij worden ontzettend blij van uw beoordeling.

P. Stein

Wel, heb al jaren volta en ben heel tevreden

Kunt u dit toelichten?

Even bellen en het wordt geregeld

Wat viel u in positieve zin op?

Alles ging snel, goede uitleg en snel geregeld

H. Bruls

Snelle en goede service

Kunt u dit toelichten?

Een telefoontje en na een uur waren ze hier.

Vriendelijke medewerkers

Peter Busch

Altijd goed en op tijd

En keer gebeld binnen 2 min geregeld

Alles top

Reactie Volta NXT Storing:

Grote vakbekwaamheid van de monteur.

Snelle reactie

Vakbekwaamheid en vriendelijkheid.

Ga zo door

Geen bedrijf

Heel erg makkelijk goede service

Snel en goed

Goede service

Korte wachttijd

Adequaat

Zo houden

A.Obstetar

Volta Limburg komt gemaakte afspraken NIET na.
Volta Limburg komt gemaakte afspraken NIET na.
Er moest nog een dakdoorvoer geplaatst worden na een installatie van een nieuwe CV ketel. Na 7 maanden gebeurde dit pas. Pas na enkele telefoontjes van de klant.....

Kunt u dit toelichten?

De 1e, 2e, en 3e monteurs waren uiterst vriendelijk en correct. Alleen jammer dat de 3e monteur een storing moest opknappen omdat de 2e en de 1e onteur hun werk niet goed hadden gedaan.

Wat viel u in positieve zin op?

De correctheid en vriendelijkheid van de monteurs.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Volta Limburg?

HET NAKOMEN VAN AFSPRAKEN!!

Reactie Volta NXT Storing:

Vervelend dat u het gevoel heeft dat Volta haar afspraken niet nakomt. Wij zijn blij te vernemen dat u probleem verholpen is. Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact op 088-0278920.... Vervelend dat u het gevoel heeft dat Volta haar afspraken niet nakomt. Wij zijn blij te vernemen dat u probleem verholpen is. Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact op 088-0278920. Uiteraard nemen wij u feedback mee ter verbetering van onze dienstverlening.

Snelle en goede service heel vriendelijke monteur met goede uitleg

goede service

vriendelijke monteur