Bereikbaarheid is enorm verbeterd.

Kunt u dit toelichten?

Vriendelijke mevrouw die gduldig moest wachten doordat ik geen bereik had bij de CV

Wat viel u in positieve zin op?

Snelle reactietijd monteur (ik vermoed samenhangend met storingscode 227)

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Volta Limburg?

een maand gelden moest in kader jaarlijkse controle iets vervangen worden. De medewerker moet na vervanging nagaan of de CV goed werkt. Dat is niet gebeurd hetgeen heeft geleid tot de storing can... een maand gelden moest in kader jaarlijkse controle iets vervangen worden. De medewerker moet na vervanging nagaan of de CV goed werkt. Dat is niet gebeurd hetgeen heeft geleid tot de storing can vandaag (het was de eerste keer na de controle dat de CV weer aanging)

Reactie Volta NXT Storing:

Dank voor u terugkoppeling, We zijn erg blij met uw feedback!

Mure

Zou ze wel aanbevelen, alleen ik had een melding bij de ketel en dat moest er uit, maar zoveel jaren klant en betaal iedere maand trouw moest ik er toch voor betalen,viel wat tegen

Was snel

Niks

Zou het niet weten

Reactie Volta NXT Storing:

Dank voor uw reactie, wij snappen dat het vervelend is dat u heeft moeten betalen. Helaas kunnen wij dit niet voor niets aanbieden.

Tummers

Goed en vriendelijke personeel

Niet lang wachten

Alles

Reactie Volta NXT Storing:

Dank voor uw reactie, wat fijn dat we u hebben kunnen helpen!

Gerda Bernardina

Problemen zijn bijna altijd prima opgelost

Kunt u dit toelichten?

callcenter was snel bereikbaar en meteen aan afspraak gepland voor deze4lfde dag.

Wat viel u in positieve zin op?

de monteur was vriendelijk en wist wat hij deed.

Reactie Volta NXT Storing:

Wat fijn dat wij u wederom hebben kunnen helpen, wij waarderen uw feedback enorm.

Je moet geluk met de monteur hebben. Vandaag super.

Binnen 24 uur 👍

Wat viel u in positieve zin op?

De monteur van vandaag was uiterst vriendelijk

?

Dank voor uw reactie!

C.N.M. Kleijntjens

Wij hebben al 24 jaar een onderhoudscontract voor de verwarmingsketel bij Volta Limburg. We zijn al die jaren correct en op deskundige wijze geholpen.
Hedenochtend heeft de monteur de lekkage...
Hedenochtend heeft de monteur de lekkage herstelt. Zojuist heb ik nog gecontroleerd of het euvel daadwerkelijk verholpen is. Helaas moet ik vaststellen dat er nog steeds water lekt!

Kunt u dit toelichten?

Bij het eerste telefoontje werd op de korst mogelijke termijn een afspraak gepland. Maandag jl gebeld en hedenochtend is de monteur geweest.

Wat viel u in positieve zin op?

Dat de monteur op het stipt op het afgesproken tijdstip aanwezig was.

Geeen

Reactie Volta NXT Storing:

Dank voor uw reactie! We zijn blij te lezen dat u al jaren klant bent van Volta. Mocht te lekkage nog steeds aanhouden zou ik u willen vragen telefonisch contact op te nemen om het probleem te laten... Dank voor uw reactie! We zijn blij te lezen dat u al jaren klant bent van Volta. Mocht te lekkage nog steeds aanhouden zou ik u willen vragen telefonisch contact op te nemen om het probleem te laten oplossen.

Marc Silvertand

Wachttijd storingsdienst omvormer kan tot 7 weken oplopen. Storing aan omvormer vorig jaar geleverde zonnepanelen. Gemeld op 12 Juli. Gisteren nam de storingsdienst van Volta contact op dat mijn... Wachttijd storingsdienst omvormer kan tot 7 weken oplopen. Storing aan omvormer vorig jaar geleverde zonnepanelen. Gemeld op 12 Juli. Gisteren nam de storingsdienst van Volta contact op dat mijn storing is doorgezet naar een van hun contract partners maar dat die binnen 5 weken ‘contact opnemen’. Nu al 500kwh opwekking misgelopen, kan oplopen tot zo’n 1500kwh… hoogstwaarschijnlijk hoeft heg ding maar gereset te worden

Kunt u dit toelichten?

Storing na 10 dagen niet verholpen.. geen monteur beschikbaar.

Wat viel u in positieve zin op?

Medewerkers tonen begrip dat situatie onacceptabel is dat je zo lang moet wachten. Vriendelijke klantenservice.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Volta Limburg?

Investeer in monteurs, anders beschadigt u de goede ‘brand’ reputatie Volta

Super goede service

vlugge afhandeling

vlotte en vriendelijke afhandeling

zijn tevreden

Reactie Volta NXT Storing:

Een 10/10, dat is een hele mooie score. Het doet ons goed te lezen dat u zo tevreden bent over Volta Limburg. Dank hiervoor.

Vriendelijk geholpen, en afspraak goed nagekomen.

Nee, was snel gebeurt.

Er was duidelijkheid.

Reactie Volta NXT Storing:

Hartelijk dank voor uw fijne terugkoppeling! Wij waarderen dit enorm.

Berghs

Goede service

Kunt u dit toelichten?

Snel door het keuze menu.

Snelle reactie tijd.

Geen opm.

Reactie Volta NXT Storing:

Dank voor u fijne reactie! Wij zijn erg blij te lezen dat u tevreden bent met de goede service!