Keurig en volgens afspraak geplaatst.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u ventilatie en/of het reinigen ervan van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Bestellen en gelijk afspraak maken

Wat viel u in positieve zin op?

De afspraak goed nakomen en de installatie

Hartelijk bedankt voor uw reactie.
We hebben uw suggestie kenbaar gemaakt binnen onze organisatie.

Goed systeem

Geen moeite

Wat viel u in positieve zin op?

De levering/plaatsing na de koop nog snel.
Na mijn klacht over veel rotzooi dat in de kanalen was blijven zitten werd er heel snel gereageerd. Dat was prettig.

Reactie Volta NXT Ventilatie:

Hartelijk bedankt voor het geven van uw reactie.

N.v.t

n.v.t.

Wat viel u in positieve zin op?

De monteurs waren zeer snel klaar met montage en zuiver maken van ventilatiepijpen (binnen 1 uur). Ik weet niet of dit normaal is omdat de contact persoon van Volta aangaf dat dit in totaal ongeveer... De monteurs waren zeer snel klaar met montage en zuiver maken van ventilatiepijpen (binnen 1 uur). Ik weet niet of dit normaal is omdat de contact persoon van Volta aangaf dat dit in totaal ongeveer 2 uur zou duren (installatie en reinigen)

Hartelijk bedankt voor uw reactie!
De tijd voor de werkzaamheden ligt ongeveer tussen de 1 en 2 uur.

Smeets

Duidelijke offerte
Afspraak nakomen

Nee, alles digitaal kunnen regelen

Wat viel u in positieve zin op?

Prettige monteur, niet van Volta zelf
Met duidelijke uitleg.
Heeft netjes gewerkt

Leo Everard

Omdat het perfect werkt

Alles

Silvana Rademacher

Wel aanbevelen, goede uitleg vriendelijke monteur.

deze werd voor ons geinstaleerd

Wat viel u in positieve zin op?

afspraak op tijd en goede duidelijke uitleg zeer vriendelijk

Reactie Volta NXT Ventilatie:

Hartelijk dank voor uw reactie!

Afspraken zijn allemaal nagekomen. Monteur heeft zeer netjes gewerkt en nieuwe ventilatie systeem werkt heel erg goed.

Offerte snel in huis en snel een afspraak voor installatie kunnen maken.

Alles ging goed.

Rob Vanderbroeck

Het product op zich is lijkt een verbetering te zijn voor mijn behoefte ( betere afzuiging en energie besparing ) echter het aanvragen van de offerte is een drama. Tot 3 keer toe moeten bellen om... Het product op zich is lijkt een verbetering te zijn voor mijn behoefte ( betere afzuiging en energie besparing ) echter het aanvragen van de offerte is een drama. Tot 3 keer toe moeten bellen om de juiste offerte te krijgen en achteraf wordt er een installatie uitgevoerd die niet conform offerte is. Ik ben benieuwd naar de rekening.

Het installeren ging perfect en de mannen die dit gedaan hebben wisten wat ze deden, echter het proces van informatie inwinning en de uiteindelijke order was amateuristisch en ik weet nu nog niet of... Het installeren ging perfect en de mannen die dit gedaan hebben wisten wat ze deden, echter het proces van informatie inwinning en de uiteindelijke order was amateuristisch en ik weet nu nog niet of ik het juiste heb ontvangen voor de juiste prijs. Zwaar onder niveau.

Wat viel u in positieve zin op?

Het uiteindelijke plaatsen ging prima daar ben ik zeer tevreden over. Alleen ben ik minder tevreden over de manier waarop volta informatie verstrekt over hun producten. Zowel de website als de... Het uiteindelijke plaatsen ging prima daar ben ik zeer tevreden over. Alleen ben ik minder tevreden over de manier waarop volta informatie verstrekt over hun producten. Zowel de website als de medewerkers aan de telefoon bieden niet alle informatie die nodig is om de totale portfolie van diensten en producten op het gebeid van mechanische ventilatie te begrijpen.

Hartelijk bedankt voor uw reactie.
We zullen uw suggestie/ informatie bespreken binnen onze organisatie, om de door u genoemde problemen in de toekomst te vermijden.

Alles was prima geregeld, het vervangen van de afzuiging en het schoon maken van de kanalen.

De offerte was al binnen enkele dagen binnen en daarbij was deze zeer compleet, zodat de keuze hiervoor wel erg gemakkelijke werd

Wat viel u in positieve zin op?

In principe ging alles heel goed

Pierre Verstappen

Alles was prima geregeld en uitgevoerd.

Er geen niks fout.