Wijnen

Het werkt vanaf het begin niet als gepland,we zijn 13 maanden verder en ik word aan het lijntje gehouden!

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u ventilatie en/of het reinigen ervan van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Het is fout geinstalleerd

Nick

Een aardige adviseur die alles netjes uitlegt. En vervolgens nog kon regelen om de ventilatie binnen een week te vervangen. Echt een topservice.

De adviseur en installateur waren echt top. Helaas heb ik na 3x een offerte op vragen toch maar zelf contact opgenomen omdat ik geen reactie kreeg. Hier is wel ruimte voor verbetering bij de... De adviseur en installateur waren echt top. Helaas heb ik na 3x een offerte op vragen toch maar zelf contact opgenomen omdat ik geen reactie kreeg. Hier is wel ruimte voor verbetering bij de klantenservice.

Wat viel u in positieve zin op?

Top uitleg van de adviseur, Monteur die netjes werkt en alles nog eens goed uitlegt, en de snelle installatie op korte termijn.

Reactie Volta NXT Ventilatie:

Hartelijk bedankt voor uw reactie. Wij geven uw opmerkingen door aan de juiste afdeling om het arbeidsproces te verbeteren. Het mag niet zo zijn dat u zelf contact op moet nemen om uiteindelijk een... Hartelijk bedankt voor uw reactie. Wij geven uw opmerkingen door aan de juiste afdeling om het arbeidsproces te verbeteren. Het mag niet zo zijn dat u zelf contact op moet nemen om uiteindelijk een offerte te "mogen" ontvangen. Excuses voor het ongemak.

Winkelmolen

Na gebruik van jullie ventilatie werkt zeer goed en geruisloos

Nou werd door volta Limburg netjes aangeboden en overlegd

Wat viel u in positieve zin op?

Werkt perfect geen luchtjes meer prima afbuiging

Hartelijk bedankt voor uw reactie.

Niet tevreden over informatie/verkoopgesprek. Foutieve factuur achteraf.

vaak contact moeten opnemen met verkoper. Prijs van factuur niet transparant (anders dan op website en niet duidelijk waarom)

Installatie zelf

Reactie Volta NXT Ventilatie:

Bedankt voor het geven van u reactie. Onze adviseur zal telefonisch contact met u opnemen om uw opmerkingen verder te bespreken.

Goede indruk

was meteen geregeld

alles

Reactie Volta NXT Ventilatie:

Hartelijk bedankt voor het geven van uw reactie.

Marcel Spoelder

Goede service

Lang moeten wachten op vervolg op offerteaanvraag

Alles behalve snelheid na aanvraag

Hartelijk bedankt voor uw reactie.
We zullen uw opmerking meenemen om onze dienstverlening te verbeteren.

R de Lange

Goede service

Lang moeten wachten op vervolg op offerteaanvraag

Alles behalve snelheid na aanvraag

Reactie Volta NXT Ventilatie:

Hartelijk bedankt voor het geven van uw reactie.
We zullen uw reactie meenemen om onze dienstverlening te verbeteren.

Wij willen graag zekerheid omdat wij dan altijd zeker zijn van alles

Wat viel u in positieve zin op?

alles correct gewerkt en netjes achter gelaten

R. Harkema

Het systeem werkt prima mede door de afstandbediening

Vanwege het vervangen van de cv-ketel werd een aanbod gedaan om ook de ventilatie te vervangen die inmiddels al meer dan 20 jaar oud was.

Wat viel u in positieve zin op?

De aangegeven datum werd ook aangehouden om te installeren.

Hartelijk bedankt voor uw reactie.
Zoals bekend, hebben wij de door u gemelde zaken besproken.
Tevens zal er binnenkort een nieuwe thermostaat worden geplaatst.