Smeets

Nvt

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u ventilatie en/of het reinigen ervan van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

nvt

nvt

Hartelijk bedankt voor uw reactie.

Maakt iets meer lawaai dan de vorige die er al meer dan 30 jaar was.

Medewerker van Volta bij mij thuis gedaan

vriendelijk en bekwaam

Trouwe klant Volta

Gebeld - offerte aanvraag - opdracht

Alles

Hartelijk bedankt voor uw reactie.

Altijd vrij goede ervaringen gehad in het verleden met Volta.

Ik heb zelf contact moeten opnemen met Volta betreffende het afspreken van de montagedatum. Dit was blijkbaar iemand vergeten te doen van Volta.

levering & installatie

Hartelijk dank voor uw reactie!
We zullen uw suggestie meenemen om onze dienstverlening nog verder te verbeteren.

Jb

Alles

Hartelijk dank voor uw reactie!

Ben tevreden over de snelle en nette plaatsing

Kwam gelijk met de nieuwe ketel

Er ging niets niet goed

Nico Van Sloun

Ik heb hoofdzakelijk de nieuwe ventilatie unit aangeschaft met het oogpunt dat deze energie zuinig zou zijn maar volgens de energie wijzer behorend bij de nieuwe ventilatie unit scoort deze maar een... Ik heb hoofdzakelijk de nieuwe ventilatie unit aangeschaft met het oogpunt dat deze energie zuinig zou zijn maar volgens de energie wijzer behorend bij de nieuwe ventilatie unit scoort deze maar een magere E op de schaal tussen A + en de G dus twijfel ik of deze energie zuiniger is als de oude ventilatie unit plus punt is uiteraard dat de ventilatie kanalen weer schoon zijn maar daar heb ook voldoende geld voor betaald

Ik heb in principe niet veel moeite hoeven te doen.

Wat viel u in positieve zin op?

De levering en montage zijn volgens afspraak gegaan.

Hartelijk bedankt voor uw reactie.
We hebben nog getracht u telefonisch te bereiken, hetgeen niet lukte.
Uw informatie zullen we kenbaar maken in onze organisatie.

vanCampen

Alles is snel en prettig verlopen.

Alles voor ons geregeld door de adviseur

Wat viel u in positieve zin op?

De installatie, de uitleg liet echter iets te wensen over.

Hartelijk dank voor uw reactie!
We nemen uw tip mee om zo onze dienstverlening te verbeteren.

Keurig werk geleverd, alles netjes opgeruimd, goede instructies gegeven.

alles

G. Hinssen

Wel: omdat alles prima, zelfs op afstand geregeld wordt. Geen omkijken naar.
Niet: omdat met zelf regelen hoop geld kan worden bespaard

Vrijwel geen moeite. Enkele geschikte data dat voor installatie moeten doorgeven, waarvan er uiteindelijk een wordt gekozen. Installatie snel en vakkundig geregeld.

Eigenlijk alles