P. Brugman

Betere uitleg en inregelen van de installatie.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een warmtepomp van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Goede service en kwaliteit. Wel lange leveringsduur. Helaas is de inregeling niet optimaal.

Wat viel u in positieve zin op?

Netheid werken en de installatie.

Reactie Volta NXT Warmtepomp:

Heel fijn te lezen dat u zo tevreden bent. Wij hopen u nog lang tevreden te kunnen houden met onze service en dienstverlening. Dank voor uw review.

Zo doorgaan! Wij zijn een zeer tevreden klant!

Uitstekende warmtepomp

Wat viel u in positieve zin op?

De beleefdheid, netheid, vriendelijkheid en deskundigheid van zowel de adviseur als van de monteurs. Verder uitstekende informatievoorziening en de betrouwbaarheid van de gemaakte afspraken. Ook de... De beleefdheid, netheid, vriendelijkheid en deskundigheid van zowel de adviseur als van de monteurs. Verder uitstekende informatievoorziening en de betrouwbaarheid van de gemaakte afspraken. Ook de prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend.

Reactie Volta NXT Warmtepomp:

Te weinig persoonlijk kontakt vooraf en achteraf

Goed geinstaleerd

Jean Hogenboom

Goede uitleg en nakomen van afspraken

Het vakmanschap

Reactie Volta NXT Warmtepomp:

Wij zijn erg blij met uw terugkoppeling! Wij danken u voor de tijd en genomen moeite om deze fijne review te schrijven

Betere uitleg na intstallatie warmtepomp, instellen warmtepomp specifiek op de woning: vloerverwarming, geluid buitenunit, uitleg over Etwist.

had betere geinformeerd willen worden over geluid buitenunit

warmtepomp is geinstalleerd

Uitleg, punctualiteit, netjes gewerkt

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijke medewerkers met kennis van zaken

Reactie Volta NXT Warmtepomp:

Jullie verkoop afdeling is slecht en de verkoper was zeer onsympathiek. Hij had weinig of geen verstand van zaken en toonde weinig interesse in onze vragen en zorgen. Wij hadden daardoor bijna niet... Jullie verkoop afdeling is slecht en de verkoper was zeer onsympathiek. Hij had weinig of geen verstand van zaken en toonde weinig interesse in onze vragen en zorgen. Wij hadden daardoor bijna niet bij Volta besteld en hadden er geen goed gevoel bij. Gelukkig waren de installateurs wel zeer kundig en zij hebben onze zorgen en vragen kunnen oplossen.

Tevreden maar nog te weinig ervaring met de nieuwe pomp. De buitenunit is erg groot en lelijk. De verkoop service was slecht. De installatuers waren prima.

De installateurs.

R. van Beekum

Betere communicatie tussen monteurs en klant en afdeling planning met betrekking tot het nakomen gemaakte planningsafspraken en duidelijke instructie aan de klant vóór vertrek van de monteurs.

De oplossing is tot op heden conform verwachting maar het is nog te vroeg voor een finale conclusie

Wat viel u in positieve zin op?

Snelheid van de uiteindelijke plaatsing ondanks drukte

Reactie Volta NXT Warmtepomp:

Bedankt voor uw terugkoppeling! Wij danken u voor de tijd en genomen moeite om mee te denken met ons.

Simons

Meer informatie over kosten (stroomverbruik etc. in relatie tot gasbesparing) in het informatiegesprek.

Vriendelijkheid van de monteurs

Verbruggen

Zorg voor goede telefonische bereikbaarheid en in geval van nood een vast contact die je verder helpt.

Bij de meeste kennissen is de installatie niet geschikt voor een warmtepomp

Deskundige monteurs