Gorissen

Beter communiceren. Afspraken nakomen. Betere instructies. Correct opleveren. Wachttijd telefonisch contact te lang.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een warmtepomp van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Installatie niet compleet. Vereiste keerklep voor optimale flow / rendement nog niet geplaatst. Word niet teruggebeld wanneer klep geplaatst wordt (meermaals beloofd). Lekkende koppeling maar zelf... Installatie niet compleet. Vereiste keerklep voor optimale flow / rendement nog niet geplaatst. Word niet teruggebeld wanneer klep geplaatst wordt (meermaals beloofd). Lekkende koppeling maar zelf aangedraaid.

Jammergenoeg niets.

Reactie Volta NXT Warmtepomp:

Dank voor uw fijne feedback, Wij zullen dit zeker bespreken en hiermee aan de slag gaan!

Zorg ervoor dat de juiste monteurs (m.b.t. kennis van het product) naar een storingsmelding worden gestuurd

Zeer slechte service

Wat viel u in positieve zin op?

Monteurs waren erg vriendelijk en behulpzaam ondanks slechte planning en communicatie binnen het bedrijf

Reactie Volta NXT Warmtepomp:

Dank voor uw feedback, wij proberen normaliter ervoor te zorgen dat we de situatie in kaart brengen alvorens we een monteur inplannen, echter laat de praktijk dit helaas niet altijd toe i.v.m.... Dank voor uw feedback, wij proberen normaliter ervoor te zorgen dat we de situatie in kaart brengen alvorens we een monteur inplannen, echter laat de praktijk dit helaas niet altijd toe i.v.m. drukte. Ons streven voor 2024 is om dit beter te reguleren. Dank voor de genomen tijd en moeite!

Dat er in het digitale formulier een drempel is ingebouwd met een vraag over mechanische ventilatie, is erg storend en onlogisch voor een oudere woning. Als je dat niet hebt kun je niet meer verder,... Dat er in het digitale formulier een drempel is ingebouwd met een vraag over mechanische ventilatie, is erg storend en onlogisch voor een oudere woning. Als je dat niet hebt kun je niet meer verder, ook al voldoe je verder aan alle voorwaarden. Tip: blijf vooral ná deze aankoop goed service verlenen, dan volgt de reclame vanzelf!

We zijn in het eerste gesprek prima voorgelicht, vervolgens heeft men bij het installeren en afstellen v.d. pomp voldoende tijd genomen om alles goed in orde te maken.

Wat viel u in positieve zin op?

Dat men erg zijn best deed om de problemen die er in de eerste week waren op te lossen. Van de planners aan de telefoon tot de diverse monteurs die ons bezochten. Ondanks het feit dat niet alle... Dat men erg zijn best deed om de problemen die er in de eerste week waren op te lossen. Van de planners aan de telefoon tot de diverse monteurs die ons bezochten. Ondanks het feit dat niet alle monteurs (nog) de juiste expertise hebben. Daar was men open in en door de duidelijke communicatie werd je serieus genomen. je merkte dat de monteurs ook goed werk wilden afleveren en ze waren pas tevreden toen alles naar behoren functioneerde.

Reactie Volta NXT Warmtepomp:

Dank voor uw terugkoppeling en wij nemen uw mening serieus en zullen dit samen intern ook bespreken. Wij hopen dat alles inmiddels naar behoren werkt en zijn erg blij te lezen dat er alles aan... Dank voor uw terugkoppeling en wij nemen uw mening serieus en zullen dit samen intern ook bespreken. Wij hopen dat alles inmiddels naar behoren werkt en zijn erg blij te lezen dat er alles aan gedaan is geworden om dit op de juiste manier in orde te maken.

bessems

Deze feedback zeker een week later sturen

op dit moment heb ik nog geen mening omdat de cv ketel en spaarpomp nog niet goed op elkaar ingeregeld zijn moet nog gedaan worden door een monteur van Volta afspraak is gemaakt pas dan kan ik een... op dit moment heb ik nog geen mening omdat de cv ketel en spaarpomp nog niet goed op elkaar ingeregeld zijn moet nog gedaan worden door een monteur van Volta afspraak is gemaakt pas dan kan ik een oordeel geven.

Installateur gaf goede tips

Reactie Volta NXT Warmtepomp:

Dank voor uw review, het is misschien handig om deze inderdaad een week later te sturen. Dat geeft u uiteraard meer tijd om een betere mening te vormen. Dit is zeker een tip die wij zullen meenemen... Dank voor uw review, het is misschien handig om deze inderdaad een week later te sturen. Dat geeft u uiteraard meer tijd om een betere mening te vormen. Dit is zeker een tip die wij zullen meenemen in overleg.

Sneller reactie op vragen die festeld worden moest daarvoor verschillende keren bellen

Betrouwbaar

Uitleg minimaal

Reactie Volta NXT Warmtepomp:

Dank voor uw review, wij zijn erg blij te lezen dat u tevreden bent!

Groot gebrek aan communicatie.
Ik adviseer de leiding hier meer aandacht aan te besteden.

Communicatie met adviseur en werkvoorbereiding onvoldoende. Ondanks toezeggingen geen contact mogelijk.
Installatieduur van bijna 3 weken veel te lang.

Niets

Lipsch

Nazorg verbeteren.

Goede service en fijne monteurs.

Wat viel u in positieve zin op?

Nakomen van afspraken en professionaliteit.

Reactie Volta NXT Warmtepomp:

Dank voor uw fijne reactie. Wij zijn erg blij dat u tevreden bent met onze professionaliteit en onze afspraken.

Jos Rienties

Goede service, professioneel personeel, perfecte warmtepomp

Vriendelijke adviseur, vriendelijke monteurs

Reactie Volta NXT Warmtepomp:

Wat fijn dat u een vriendelijke adviseur en monteur heeft gehad. Wij vinden een goede uitstraling en fijne werk communicatie erg belangrijk. Dank voor uw review.

Prijsstelling

€3200 betalen voor installatie die anderhalve dag in beslag nam.

vriendelijkheid.

Reactie Volta NXT Warmtepomp:

Dank voor uw review. Wij vinden het erg jammer dat u aangeeft dat de installatie aan de hoge kant is. Echter gezien de prijs stijging tegenwoordig kunnen wij het ons als bedrijf haast niet... Dank voor uw review. Wij vinden het erg jammer dat u aangeeft dat de installatie aan de hoge kant is. Echter gezien de prijs stijging tegenwoordig kunnen wij het ons als bedrijf haast niet permitteren achter te blijven. Wij zijn helaas ook genoodzaakt ons te meten om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Hopend op uw begrip en uiteraard wensen wij u een prettige dag toe!

J Muller

Ik heb zelf, na 3 weken, moeten bellen om de factuur te sturen

Deskundige en klantvriendelijke monteurs

Wat viel u in positieve zin op?

Met name de deskundigheid en enthousiasme monteurs

Reactie Volta NXT Warmtepomp:

Dank voor uw terugkoppeling, wij streven ernaar de factuur zo snel mogelijk te versturen na het plaatsen echter gezien de drukte loopt dit nog wel eens op. Onze excuses voor het ongemak!