Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een warmtepomp van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Wel aanbevelen, gezien de duidelijkheid die Volta hierover heeft gegeven en het nakomen hiervan.

Wat viel u in positieve zin op?

De netheid en zorgvuldigheid van de medewerkers van v.Neer te Echt

Reactie Volta NXT Warmtepomp:

Bedankt voor de uitstekende beoordeling. Hier zijn wij heel blij mee.

Geen beloftes doen die niet nagekomen kunnen worden. Plaatsing uiteindelijk circa anderhalf jaar na éérst beloofde datum!

Goede service

Bekwaamheid en vriendelijkheid personeel

Reactie Volta NXT Warmtepomp:

Bedankt voor het mooie cijfer. Vervelend dat er beloftes zijn gedaan, excuus. Wij nemen u opbouwende feedback mee in de procesoptimalisatie.

Vd Put

??

We hebben in februari een warmtepomp laten plaatsen samen met cv. Eerste week hebben we geen warm water gehad, 3 monteurs van Volta zijn langs geweest, waarbij de derde pas na een week het probleem... We hebben in februari een warmtepomp laten plaatsen samen met cv. Eerste week hebben we geen warm water gehad, 3 monteurs van Volta zijn langs geweest, waarbij de derde pas na een week het probleem gevonden had. Tot op heden hebben we ook nog geen afrekening.

???

Veel beter kijken naar woon- en stookgedrag + eigenschappen woning van de klant.

Adviseur zij niets over geluid/herrie van de pomp. Besparing op energiekosten blijkt zeer onzeker.

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijke en nette medewerkers.

Reactie Volta NXT Warmtepomp:

Bedankt voor uw feedback. Vervelend dat uw situatie onvoldoende bekeken is. Heeft u hierover nog contact gehad met de adviseur? U kunt ons bereiken op 088-0278920.

Ron de Haan

Ik beveel Volta aan voor de goede service en het mooie installatie werk van de firma Haas.

De nette oplevering

Kuppers albert

Informatie en verdere voortgang omdat onze hybride installatie teveel geleid maakt. Is gemeld.

Service en informatie.

Kwaliteit installateurs

Ben Schiefer

Meer info geven na ingebruik name. Welke instellingen zijn voor mijn situatie het meest efficient. Volgens de monteurs moet er nog iemand van Volta contact opnemen om dit te doen maar tot op heden... Meer info geven na ingebruik name. Welke instellingen zijn voor mijn situatie het meest efficient. Volgens de monteurs moet er nog iemand van Volta contact opnemen om dit te doen maar tot op heden heeft niemand contact opgenomen

Het advies en de installatie van de pomp verliep vlotjes

Wat viel u in positieve zin op?

Het installeren is netjes gedaan

Verbeter de logistiek!!!

Moeite gehad met de slechte logistiek bij de installatie van de pomp. Geïnstalleerd door Gesit moesten we zelf actie ondernemen om deze door Volta ingeregeld te worden. Dat kon eerst een week later.... Moeite gehad met de slechte logistiek bij de installatie van de pomp. Geïnstalleerd door Gesit moesten we zelf actie ondernemen om deze door Volta ingeregeld te worden. Dat kon eerst een week later. Doordat we er onmiddellijk een storings melding van maakte kon het eerder. Dat snap ik niet . Als je toch een warmtepomp installeerd dan kun je toch weten dat er ingeregeld moet worden. Slechte logistiek van Volta.

Wat viel u in positieve zin op?

De nette manier van werken van de monteurs van Gesit en de goede uitleg van de inregelaars van Volta

Theo Gitmans

Communicatie, zéker bij uitstel levering, pro-actief vanuit Volta

Alles ging voortvarend bij de advisering en bestelling in januari. Door leveringsproblemen (begrijpelijk) werd de installering uitgesteld. Hierover werd vanuit Volta niet gecommuniceerd. Heb dus... Alles ging voortvarend bij de advisering en bestelling in januari. Door leveringsproblemen (begrijpelijk) werd de installering uitgesteld. Hierover werd vanuit Volta niet gecommuniceerd. Heb dus zelf een aantal keren naar de stand van zaken moeten informeren.

Bekwaamheid en vriendelijkheid installateur

Theo Beyers